Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann i profil ser opp mot tankeboble
Møt Trung ikon

Møt Trung

Trung Nguyen er 45 år og jobber som Seksjonsleder for Direkte salg i Tryg.

Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag

Tryg er en organisasjon der du kan være med å forme din egen arbeidsplass og skape din egen karriere. Jeg begynte her i 2002 som kundekonsulent, etter tips fra en venninne av meg som fortalte at det var veldig godt miljø og gode utviklingsmuligheter i Tryg. Det stemte godt. Etter 18 år gleder jeg meg fremdeles til å gå på jobb hver dag.

Leder og motivator for 40 medarbeidere

I dag er jeg seksjonsleder for Direktesalg. Min oppgave er i hovedsak å være en god leder for mine salgsledere og rundt 40 medarbeidere. Skape et godt miljø og bygge et godt team. Hjelpe og motivere alle i teamet mitt til å nå sine egne mål, slik at vi sammen bidrar til at Tryg når sine.

Det gir en ekstra verdi å jobbe i en trygghetsskaper

Trivsel og utvikling er viktig, men i Tryg har jeg også oppdaget andre ting som betyr noe for mitt jobbvalg videre. Jeg er stolt av Tryg og det selskapet står for. Jeg føler at det er en verdi å jobbe her. Vi er en trygghetsskaper som har gode forsikringer, som gir trygghet, bekymringsfrihet og god nattesøvn. Tryg er også et selskap som tar samfunnsansvar. Livbøyene våre, som er plassert rundt om i landet, har reddet over 1000 menneskeliv – tenk det!

Vi tørr å feile

Tryg satser på utvikling, bærekraft og mangfold. Du får mulighet til å utvikle deg og ha en karriere her. Vi jobber mye og godt med psykologisk trygghet. Det gjør at vi blir trygge på hverandre. 

"Vi tørr å utfordre hverandre, og vi heier på hverandre. Vi er en organisasjon som tørr å feile. Det gjør at vi våger å forsøke nye ting, og ikke er redde for endringer."
Trung Nguyen, Seksjonsleder Direkte salg

Det er meg det kommer an på

Nei, jeg har lært veldig mye av å jobbe i Tryg. Også om meg selv, og det å ta ansvar for sin egen utvikling. Tankesettet Rett Mental Innstilling har hjulpet meg. RMI handler om to ting. Det å ta ansvar: husk at det er «MEG» det kommer an på. Å ta ansvar handler også om ikke å skylde på andre eller finner på unnskyldninger, og ikke bruke energi på ting en ikke kan gjøre noe med. Det andre er å ha troen på det en gjør. Tenke positiv og gå all in når en skal utføre en oppgave. Ikke være redd for endringer. Det å tørre å gjøre feil, og ikke minst lære av sine feil – det vil skape endringer.

- Trung Nguyen, Seksjonsleder direktesalg

Slipp evnene dine løs - de er ønsket

Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

Finn din nye jobb her
Morgendagens trygghetsskaper Logo