Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. t

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Dame i profil ser opp mot tenkeboble
Møt Åshild ikon

Møt Åshild

Åshild Hansen-Bjørnevoll er 31 år og jobber som Forretningsutvikler i Tryg.

Jeg skulle bare være her i et år

Jeg begynte i Tryg i 2013, som kunderådgiver i kontaktsenteret. Jeg var nyutdannet sosialantropolog og trengte en liten pause fra studiene. Planen var å jobbe et år og så ta master, men i Tryg er det så mange utviklingsmuligheter at jeg ble værende.

En arbeidsplass som gir deg utviklingsmuligheter

Etter noen år som kunderådgiver i ulike team, ble jeg i 2016 tilbudt en lederstilling. Her fikk jeg tillit og mulighet til å utvikle meg som salgsleder – samtidig som jeg tok en master – fordi Tryg gav meg rom til begge deler. Da jeg ble mamma i 2018 og trengte å prioritere familielivet litt mer, sa jeg fra meg lederstillingen og fikk muligheten til å jobbe som forretningsutvikler i stedet. Det sier mye om Tryg som arbeidsplass, synes jeg.

Psykologisk trygghet på arbeidsplassen

Som forretningsutvikler jobber jeg med alt i fra kundereiser og e-posthåndtering til leder- og teamutvikling – både det prosessuelle og relasjonelle. Forretningsutviklerrollen er en litt sånn potetstilling som jeg trives veldig godt med. Jeg må snu meg fort, fra tema til tema, og tenke ganske raskt i forhold til ulike problemstillinger som dukker opp. Ingen arbeidsdag er lik, og jeg blir kjent med veldig mange forskjellige prosjekter og folk i organisasjonen.

I Tryg har vi fokus på psykologisk trygghet. Det er også noe jeg spesielt brenner for. Utvikle team som kan samspille og samarbeide godt er en viktig del av jobben min. En vanlig arbeidsdag består i en hel del møter og samlinger med mine kolleger. Når jeg ikke har samlinger, planlegger jeg disse øktene – øver og trener. Mange andre selskap ser i dag til oss og hvordan vi jobber med utviklingen av det menneskelige.

Du blir hørt og lyttet til

I Tryg kommer engasjement og forandring også nedenfra, ikke bare fra toppen. Her kan alle som ønsker det komme med innspill, tanker og ideer til innovasjon – og de blir lyttet til. Vi har kjempeflinke ledere som tar folk med i strategiarbeidet, som ser at skal du få gjennomført noe, må du ha folk med deg. Det skaper en energi og et engasjement som er utrolig positivt for utviklingen av hele selskapet.

I tillegg til samfunnsansvaret vårt med livbøyene og Natteravnene, så har vi ledere som ser at bærekraft er viktig – både for kundene, selskapet og for de ansatte. Spesielt når vi ansetter yngre, så er fokuset på bærekraft viktig for om de skal velge oss som arbeidsplass. Det er etter innspill fra de yngre som har kommet inn i Tryg, og som har en stemme i utviklingen.

Er stolt av å jobbe i en trygghetsskaper

Det har også vært en øyeåpner for meg å oppleve hvordan Tryg har ivaretatt sine ansatte under korna-pandemien – inkludert meg – og hvordan vi som selskap har håndtert situasjonen. Det har gitt meg en stolthet over å jobbe med brandet Tryg. Og det samme med leirskredet i Gjerdrum. Jeg føler på en takknemlighet og får en yrkesstolthet når jeg hører at vi er det eneste forsikringsselskapet som har vært til stedet alle dager siden dagen etter ulykken skjedde. Det viser at vi er et forsikringsselskap som har gode ledere som virkelig bryr seg om sine ansatte og kundene sine, og det som skjer i samfunnet rundt oss.

- Åshild Hansen-Bjørnevoll, Forretningsutvikler

 

Slipp evnene dine løs - de er ønsket

Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

Finn din nye jobb her
Morgendagens trygghetsskaper Logo