Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mann i profil ser opp mot tankeboble
Møt Hussam ikon

Møt Hussam

Hussam Ahmad er 53 år og jobber som Leder IT-utvikling Norge i Tryg.

Fullt fokus på innovasjon

Jeg er utviklingsleder, som i tillegg til å stake ut veien for utviklingsarbeidet, driver med transformasjonsarbeid, der jeg underviser, sertifiserer og veileder innen smidig arbeidsmetodikk.

Vi er en god match

Etter 25 år i IT-bransjen fant Tryg og jeg til hverandre. Tryg trengte noen som kan det agile, som kan det å konvertere en tradisjonell utviklingsorganisasjon med omkringliggende funksjoner, til en smidig, moderne organisasjon. Og jeg trengte en større organisasjon og de utfordringene som finnes der, å bryne meg på. Det ble en god match!

Stor endringsvilje

Nå har jeg jobbet i Tryg i vel et år, og trives veldig godt her. Det er en organisasjon som byr på mange utfordringer, og som bidrar med mye – både faglig og personlig utvikling. Her jobber det veldig mange flinke folk og gode ledere som er klar over at verden går fort fremover.

Selv om Tryg er en stor organisasjon er jeg positivt overrasket over den store endringsviljen som finnes både i forretningsenhetene og blant IT-medarbeiderne. Det er høyt under taket og åpent for at medarbeiderne får utfolde seg og bidra til sin egen og selskapets utvikling. Kommer du med gode forslag, gode argumenter og god innfallsvinkel, så er veien egentlig åpen for å innføre nye måter å jobbe på, nye metoder, nye verktøy og nytt tankesett. Og du får full støtte underveis, både fra kolleger og overordnede – veldig positivt!

Fokus på innovasjon og utvikling

I innovasjonsarbeidet ser vi på nye teknologier og nye måter å jobbe på. Ikke bare det som er i bruk i dag, men ting som er i emning – på forskningsstadiet. Vi lager også rom til egenutvikling og kompetanseheving. Her får folk dedikert tid til å innovere, reflektere, tilegne seg nye kunnskaper og bygge opp ny kompetanse – både eksternt og internt.

I Tryg er det veldig mange som kan veldig mye, og vi jobber derfor også med å lage gode systemer for intern kompetansedeling. forandring også nedenfra, ikke bare fra toppen. Her kan alle som ønsker det komme med innspill, tanker og ideer til innovasjon – og de blir lyttet til.

"Selv om Tryg er en stor organisasjon er jeg positivt overrasket over den store endringsviljen som finnes både i forretningsenhetene og blant IT-medarbeiderne. Det er høyt under taket og åpent for at medarbeiderne får utfolde seg og bidra til sin egen og selskapets utvikling. "
Hussam Ahmad, Leder IT-utvikling Norge

Du er aldri alene i Tryg

Til slutt har jeg lyst å si, at arbeidsmiljøet her er veldig varmt og støttende. Du føler deg velkommen. Folk er varme, og det er ikke vanskelig å be om hjelp. Du føler deg som en del av en helhet – og du er aldri alene. Balansen mellom arbeidsliv og familieliv er også veldig bra ivaretatt. Og jeg ser hvor engasjert selskapet er i det som skjer i samfunnet. Jeg er stolt over arbeidsplassen min. Takknemlig for at vi har funnet hverandre, og drar nytte av hverandre i det forholdet vi har.

Hussam Ahmad, Leder IT-utvikling Norge

Slipp evnene dine løs - de er ønsket

Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

Finn din nye jobb her
Morgendagens trygghetsskaper Logo