Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Høstkampanje! Nå får du 20 % nettrabatt på forsikringer hos Tryg. t

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Dame i profil ser opp mot tankeboble med livbøye i
Møt Iselin ikon

Møt Iselin

Iselin Langedal er 35 år og jobber som markedskonsulent i Tryg.

Forsikring er faktisk utrolig spennende

Jeg valgte Tryg fordi jeg ønsker å jobbe et sted med mening. Her jobber det mange flinke og imøtekommende folk, og jeg får være med å utvikle markedsføring som betyr noe.

Jeg jobber i marketing, der oppgavene mine først å fremst er å jobbe med markedsføring og kommunikasjon. Men jeg er også prosjektleder for en del prosjekter, i tillegg til at jeg jobber tett opp mot partnerkundene våre. Varierte oppgaver og nok av faglige utfordringer, gjør at arbeidsdagen min aldri er kjedelig.

Et vanvittig engasjement

Tryg er et spennende selskap som satser, som hele tiden ser fremover, som hele tiden er i endring, og som ønsker å få til ting. Engasjementet her er helt vanvittig, og det er alltid mye interessant som skjer. Tryg er virkelig opptatt av kundene sine, og har hele tiden lyst til å bli bedre – lyst til å utvikle seg. Det appellerer til meg!

Tryg jobber mye med digitalisering, og er opptatt av å utvikle gode produkter som skaper trygghet for kundene. Vi som jobber her får mye tillit og ansvar i prosjektene og oppgavene vi jobber med, og får være med å utvikle ting som virkelig betyr noe for kundene.

Viser du interesse er du med

Tryg jobber mye med digitalisering, og er opptatt av å utvikle gode produkter og konsepter som skaper trygghet for kundene. Jeg synes forsikring og skadeforebygging er utrolig spennende! Og er du engasjert og viser interesse, er det rom for å være med på ulike prosjekter hvor du får mulighet til å lære, men også påvirke.

Jeg får mye tillit og ansvar i prosjektene og oppgavene vi jobber med, og er med å utvikle ting som virkelig betyr noe for kundene. Faget og kompetansen min blir verdsatt, og det er alltid takhøyde for å komme med innspill og ideer.

Unik bedriftskultur

Arbeidsmiljøet her er også helt unikt. Jeg har så fantastisk imøtekommende, kjekke og flinke kolleger som hver dag gjør så mye gøye ting for at vi skal trives på jobb.

Men mest av alt, så synes jeg at det engasjementet som er i Tryg er veldig varmende. Det er rett og slett et fint sted å være. Og slik jeg har forstått på mange av de som har jobbet her lenger enn meg, så blir de her. Fordi folkene og miljøet er så bra, og fordi du får alle de mulighetene til å utvikle deg. Folk trives her – og det gjør jeg også!

Iselin Langedal, Markedskonsulent

Slipp evnene dine løs - de er ønsket

Trygghet kommer ikke av seg selv. Men du kan være med å skape den gjennom en karriere i Tryg. Blir du med?

Finn din nye jobb her
Morgendagens trygghetsskaper Logo