Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Helseforsikring – best i test!

Forbrukerrådet har kåret Trygs behandlingsforsikring til Norges beste helseforsikring. Vi er god på pris og har de beste vilkårene, og belønnes med testens eneste sekser.

Helseforsikringen kan gi økonomisk støtte hvis du blir syk, og benyttes oftest for å komme til fysioterapeut, kiropraktor, legespesialist og diagnostikk. Se hvilken type forsikring som passer for deg.

Behandlingsforsikringterningkast seks

Dette er en omfattende helseforsikring som garanterer behandling eller operasjon på privat sykehus innen 14 dager. Som oftest går det mye raskere. Vår behandlingsforsikring fikk terningkast seks av Forbrukerrådet i 2018 og 2019. 

Beregn pris og kjøp

Les mer om testvinneren

 

Behandling 55+ helseforsikring

Dette er en behandlingsforsikring som er skreddersydd for deg over 55 år. Rask behandling er viktig når du lever et aktivt liv. Med denne forsikringen unngår du å bli stående i helsekø, hvis helsen svikter. Legehjelp på mobil 365 dager i året, konsultasjon hos legespesialist innen 10 virkedager og rask behandling i det private helsevesen. Behandling 55+ kan tegnes fra du er 55 til du er 75 år, og beholdes frem til fylte 80 år. 

Les mer om Behandling 55+ helseforsikring
 

Kritisk sykdomsforsikring

En kritisk sykdomsforsikring gir deg en engangsutbetaling på inntil 1.000.000 kroner hvis du blir rammet av alvorlig sykdom. Du velger selv hva pengene skal brukes til. 

Les mer om kritisk sykdomsforsikring
 

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring gir deg en engangsutbetaling hvis du blir alvorlig skadet i en ulykke. Vi dekker også behandlingsutgifter i inntil tre år.

Les mer om ulykkesforsikring
 

Barneforsikring

Vår beste barneforsikring dekker ulykke og sykdom helt til barnet fyller 26 år. Barneforsikringen kan utvides med uføreforsikring, som sikrer barnet ditt økonomisk ved arbeidsuførhet.

Les mer om barneforsikring
 

Helseforsikring for bedrifter

Helseforsikringer for bedrift hindrer økonomisk tap når du eller andre nøkkelmedarbeidere blir syke.

Les mer om helseforsikring for bedrifter og ansatte