Vi oppdaterer systemene våre
Det er derfor ikke mulig å kjøpe forskring via nett for øyeblikket. Vi beklager dette.

Helseforsikring – best i test!

Forbrukerrådet har kåret Trygs behandlingsforsikring til Norges beste helseforsikring. Vi er god på pris og har de beste vilkårene, og belønnes med testens eneste sekser.

Helseforsikringen kan gi økonomisk støtte hvis du blir syk, og benyttes oftest for å komme til fysioterapeut, kiropraktor, legespesialist og diagnostikk. Se hvilken type forsikring som passer for deg.

Behandlingsforsikringterningkast seks

Dette er en omfattende helseforsikring som garanterer behandling eller operasjon på privat sykehus innen 14 dager. Som oftest går det mye raskere. Vår behandlingsforsikring fikk terningkast seks av Forbrukerrådet i 2018 og 2019. 

Beregn pris og kjøp

Les mer om testvinneren

 

Tryg 55+ helseforsikring

Dette er en behandlingsforsikring som er skreddersydd for deg over 55 år. Rask behandling er viktig når du lever et aktivt liv. Med denne forsikringen unngår du å bli stående i helsekø, hvis helsen svikter. Du er garantert legehjelp døgnet rundt, konsultasjon hos legespesialist innen 10 virkedager og rask behandling i det private helsevesen. Tryg 55+ kan tegnes fra du er 55 til du er 75 år, og beholdes frem til fylte 80 år. 

Les mer om Tryg 55+ helseforsikring
 

Kritisk sykdomsforsikring

En kritisk sykdomsforsikring gir deg en engangsutbetaling på inntil 1.000.000 kroner hvis du blir rammet av alvorlig sykdom. Du velger selv hva pengene skal brukes til. 

Les mer om kritisk sykdomsforsikring
 

Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring gir deg en engangsutbetaling hvis du blir alvorlig skadet i en ulykke. Vi dekker også behandlingsutgifter i inntil tre år.

Les mer om ulykkesforsikring
 

Barneforsikring

Vår beste barneforsikring dekker ulykke og sykdom helt til barnet fyller 26 år. Barneforsikringen kan utvides med uføreforsikring, som sikrer barnet ditt økonomisk ved arbeidsuførhet.

Les mer om barneforsikring
 

Helseforsikring for bedrifter

Helseforsikringer for bedrift hindrer økonomisk tap når du eller andre nøkkelmedarbeidere blir syke.

Les mer om helseforsikring for bedrifter og ansatte