Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Koronaviruset – hjelp til bedrifter

Den nye situasjonen Norge står i, med strenge smitteverntiltak og en hel befolkning som settes på prøve, får store konsekvenser. Vi har forståelse for at tiden fremover innebærer utfordringer for våre kunder, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe dere.

Se spørsmål og svar

 

Informasjonsmateriell om smittevern til fri benyttelse

Vi har laget informasjonsmateriell med retningslinjer for å unngå Covid-19-smitte – til fri benyttelse for deg som er bedriftskunde hos Tryg. Klikk her

Tjenestereiser

Les om hvordan du går frem ved melding av skade og annen nyttig informasjon om reiseforsikring.

Fullstendige vilkår finner du på Min Bedrift.

Meld reiseskade

Økonomisk tap

Økonomisk tap etter avbrudd i driften som en direkte konsekvens av koronaviruset dekkes ikke av ordinære bedriftsforsikringer. Dette gjelder generelt for den norske forsikringsbransjen.

Avbruddsforsikring gir erstatning når driften i virksomheten stanses helt eller delvis på grunn av en erstatningsmessig skade på bygning eller eiendeler. Tap eller avbrudd som følge av at ansatte må i karantene eller jobbe hjemmefra, eller at bedriften får mange avbestillinger på grunn av koronaviruset, dekkes ikke av forsikringen.

Vi har ingen forsikringer som dekker et eventuelt driftstap hvis bedriften må stenge på grunn av koronavirus eller andre virus. Forsikring mot økonomisk tap gjelder når skade rammer bygning eller eiendeler.

Selvstendig næringsdrivende som blir syk og må holde seg hjemme

Har du sykeavbruddsforsikring hos Tryg, og blir sykemeldt over lengre tid, gir forsikringen rett til utbetaling av et på forhånd avtalt dagpengebeløp ved 100 % sykemelding. Det er en forutsetning for utbetaling at sykemeldingen gir rett til sykepenger fra NAV. Utbetaling av dagpenger starter vanligvis etter 16 dagers sykemelding (karensperiode), hvis ikke annet er avtalt. 

Meld skade her

Mer informasjon fra det offentlige

Her finner du en oversikt over hvilke andre ordninger som finnes.