Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

BankID oppdaterer sine systemer 
BankID oppdaterer sine systemer i dag fra kl. 08-11. Du kan derfor oppleve problemer med å logge inn på Min side / Min bedrift, kjøpe forsikring og melde skade. Vi ber deg prøve igjen litt senere.

Nettsiden vår blir snart enda bedre
Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min bedrift ikke fungerer som de skal. Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Er din bedrift rammet av uvær?
Meld din skade her. Les hva du kan gjøre for å begrense skadeomfanget.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Nettsiden vår blir snart enda bedre 
Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring og Min bedrift ikke fungerer som de skal. Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. 

Hvilke forsikringer trenger bedriften din?

 

Gode grunner til å velge Tryg

Unike privatforsikringer
For deg og dine ansatte. Se fordelene

Gode samlerabatter
Samler du fire forsikringer eller mer, får du gode samlerabatter.

Rask og god hjelp 
Det er enkelt å melde ifra om skade og tap på tryg.no. Du får raskt hjelpen du trenger, og veldig mange saker blir gjort opp med en gang.

Kjøp bedriftsforsikringer

Meld skade

Kan vi hjelpe deg?

Vårt team av dyktige rådgivere er klare til å svare på alle dine spørsmål og hjelpe deg med å finne den beste forsikringsløsningen for din bedrift. Du finner også svar på det aller meste på Min bedrift eller på våre Kundeservice-sider.

Gå til kundesenter

Gå til kundesenter