Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Gründer foran blomsterbutikk

Vi gjør det trygt å drive butikk

Få hjelpen du trenger for å ta vare på folkene, butikken, varene og lageret ditt.

Få et godt tilbud

Ring meg

Gode grunner til å velge Tryg

 • Tilpassede forsikringer og gode samlerabatter
  Glasskader som følge av hærverk og innbrudd er et vanlig problem for bransjen din. Derfor får du gode, tilpassede forsikringer – som vår næringslivsforsikring som har ubegrenset beløpsgrense ved glasskader. Og samler du flere forsikringer hos oss, får du gode rabatter.

   
 • Riktig forsikret
  Du får en årlig sjekk med gode råd som hjelper deg med å passe på folkene, butikken og varene dine. Slik kan du være trygg på at forsikringene er tilpasset din arbeidshverdag. Hvis du senere skulle glemme å melde inn nye ansatte i løpet av året, passer vi på at dere er dekket likevel. Les mer om vår dekningsgaranti

   
 • Rask og god hjelp
  Det er enkelt å melde ifra om skade og tap på tryg.no. Du får raskt hjelpen du trenger, og veldig mange saker blir gjort opp med en gang. Trenger dere øyeblikkelig hjelp, kan du alltid ringe oss – 24/7.


PS! Du og dine ansatte får tilbud om gode forsikringer – blant annet en ekstra god innboforsikring, og inntil 23 % rabatt om dere samler forsikringene hos oss.

 

Inne på fin matbutikk. Innehaver viser frem varer.

Ta godt vare på butikken din

Med vår næringslivsforsikring kan du være trygg på at varene og eiendelene dine er godt beskyttet. Velger du å utvide denne forsikringen, får du også hjelp hvis det skjer driftsavbrudd. Da dekker vi tap i omsetning hvis det skjer en skade som gjør at driften stopper opp.

Frisør står ved kassaapparatet

Cyberforsikring

Hacking kan få alvorlige konsekvenser for bedriften, og det blir ofte dyrt å rette opp i skadene. Med Cyberforsikring fra Tryg får du hjelp hvis bedriften din blir utsatt for datakriminalitet som for eksempel hackere, virus på e-post eller andre dataangrep.

Finn de rette forsikringene for din bedrift

Lurer du på hvilke forsikringer som passer best for bedriften din? Vi kjenner handel- og servicebransjen godt. Sammen finner vi ut hvilke forsikringer bedriften din trenger for å være trygg.

Medlemsfordeler som gjør arbeidshverdagen enklere

Sammen med aktører i din bransje har vi satt sammen unike forsikringer og fordeler for å møte ditt behov.

Hvilke forsikringer har du behov for?

For handel- og servicebransjen er dagene travle. I en hektisk hverdag er det viktig å passe godt på både kundene og ikke minst varene dine – enten de er ute på veien, på lager eller i butikkhyllen. Forsikringene nedenfor sikrer deg og bedriften din en tryggere arbeidshverdag. Hvor trygg du vil være, bestemmer du. 

 

Lovpålagt

Forsikringer som bedriften din er nødt til å ha.

Ofte kjøpt i din bransje

Dette er forsikringene de fleste butikkeiere kjøper og som passer på det meste av verdier på arbeidsplassen.

Vår beste pakke

Smart å ha

Dette er forsikringspakken som gir ekstra trygghet til de ansatte og bedriften.

 Få et godt tilbudFå et godt tilbudFå et godt tilbud
Gir ansatte og deres familie økonomisk trygghet om de skader seg på jobb. Les mer om yrkesskadeforsikring.
jajaja
Obligatorisk tjenestepensjon sikrer pensjons-sparing til de ansatte, utover folketrygden. Les mer om obligatorisk tjenestepensjon.
jajaja
Ansvarsforsikring er lovpålagt for alle registrerte kjøretøy. Les mer om våre firmabilforsikringer.
jajaja
Vår næringslivsforsikring dekker skade på varer, maskiner, inventar og løsøre. Les mer om vår næringslivforsikring.
neijaja
Med ansvarsforsikring får du økonomisk hjelp hvis dere har påført andre økonomisk tap eller skade. Les mer om vår ansvarsforsikring.
neijaja
Fritidsulykkesforsikring gir deg og dine ansatte erstatning ved ulykker som skjer på fritiden deres. Les mer om fritidsulykke.
neijaja
Vår transportforsikring dekker skader som oppstår under selve transporten av verdifulle varer, eiendeler og verktøy. Les mer om vår transportforsikring.
neijaja
Cyberforsikring gir hjelp og dekker økonomisk tap hvis dere usettes for datakriminalitet som hacking, virus eller dataangrep. Les mer om cyberforsikring.
neineija
Behandlingsforsikring gir rett til rask behandling ved sykdom eller ulykke. Les mer om vår behandlingsforsikring.
neineija

 

Last ned en oversikt over Produkter og fordeler til deg i handel- og servicebransjen.pdf

 

Mange butikker er sårbare for avbrudd i driften, sykefravær og problemer med varelevering.

Omtrent halvparten av butikkene mener de sannsynligvis kan bli utsatt for innbrudd og tyveri.

Brann, vannlekkasjer og datakriminalitet er blant de vanligste bekymringene for butikker.

En vekter som gjør mer enn du forventer

I samarbeid med Avarn Security har vi utviklet en unik sikkerhetsløsning for bedriften din. Du får en vekter som ikke bare sikrer stedet – men også ordner opp for deg og sørger for at du får hjelpen du trenger, når du trenger den.

 

Bedre sikkerhet med Tryg og Avarn