Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Hender som skriver på et keyboard

Cyberforsikring Ekstra

I Norge har 8 av 10 bedrifter opplevd phisning siste året. Angrepene blir stadig mer omfattende, og kan bli svært kostbare for bedriften. Cyberforsikring Ekstra gir deg rask hjelp ved hackerangrep.

Få et godt tilbud

Ring meg

Cyberforsikring Ekstra - rask hjelp ved hackerangrep

Mange bedrifter har ikke den nødvendige beredskap som kreves for å håndtere et alvorlig angrep. Har du god sikkerhet i hverdagen? Ta vår enkle cybertest – og sjekk hvor godt forberedt bedriften din er.

  • Cyberforsikring Ekstra gir deg hjelp med å komme i gang igjen så raskt som mulig og dekker kostnader ved driftsavbrudd.
  • Cyberforsikring Ekstra dekker kostnader til undersøkelser/utredning av hendelsen
  • Cyberforsikring Ekstra hjelper til å beskytte bedriftens data ved eventuelle trusler om cyberangrep – dekker også kostnader og bistand ved utpressing/kidnapping
  • Varsling og medierådgivning ved spredning av sensitive personopplysninger
  • Tap og kostnader for tredjeparts tap dersom de blir berørt av hendelsen og krever erstatning.

 

Hva er et hackerangrep?

Hackerangrep er en ekstern trussel som har til hensikt å skade, forstyrre eller overbelaste datasystemet. Når en ansatt for eksempel åpner et infisert vedlegg i en mail (malware) aktiveres et program i bedriftens datamiljø som kan skade brukerens pc. En utbredt variant er ransomware, som hindrer tilgang til datasystemet.

De mest kjente typene av hacking er:

  • Ransomware, hackere krypterer data eller software.
  • DDoS-angrep, blokkerer adgangen til virksomhetens hjemmeside.
  • Virus/malware, ødelegger data og software. Angrepene kan også føre til spredning av kundedata og annen sensitiv informasjon.

 

Hvorfor Cyberforsikring Ekstra?

Cyberforsikring Ekstra passer bedrifter med en omsetning opptil 500 millioner kroner i året.
Vanlige konsekvenser av hackerangrep er at datasystemer slutter å virke eller ikke lenger virker som de skal. Et angrep kan også føre til at kundedata og annen følsom informasjon spres. Dette kan få alvorlige konsekvenser for bedriftens omdømme. 

Avbrudd i den daglige driften medfører ofte økonomisk tap. Kostbare tiltak må iverksettes, ofte med hjelp fra eksterne konsulenter som utreder, gjenoppretter og igangsetter datasystemene som har blitt rammet. Med Trygs Cyberforsikring Ekstra får du hjelp ved eksterne angrep.

Også ved systemhavari som skyldes feil i nyinstallert programvare, kan bedriften få hjelp til å finne årsak, opprette normal drift og få erstattet et eventuelt avbrudd i virksomheten.
 

Fullstendige vilkår

Last ned produktsammendrag (IPID).

Last ned fullstendige vilkår: Cyberforsinkring Ekstra.

 

 

Mistenker du at bedriften din har blitt hacket?

Ring 04040 og vi vil hjelpe deg