Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Helse- og sosialtjenester

For din bedrift er andres helse i fokus. Samtidig er det viktig at de ansatte samt eiendeler og utstyr er forsikret. Det er også viktig å sikre bedriften mot rettslig erstatningsansvar. Vær klar over at autorisert helsepersonell allerede er omfattet av NPE.
Få et tilbud Bli oppringt

Pålagte forsikringer

 • Yrkesskade

  Yrkesskadeforsikringer for dine ansatte er lovpålagt for alle bedrifter. En yrkesskadeforsikring gir erstatning ved arbeidsulykker og yrkessykdommer. Som selvstendig næringsdrivende/innehaver av bedriften kan du velge å tegne yrkesskadeforsikring på deg selv.

  Yrkesskadeforsikring

 • OTP - Obligatorisk tjenestepensjon

  Tjenestepensjon kan være enten innskuddpensjon eller ytelsespensjon.

  Pensjon

 • Bilansvar

  Ansvarsforsikring på kjøretøy dekker personskader og skade du påfører andre kjøretøy. Den dekker ikke skade på eget kjøretøy.

  Firmabilforsikring


Anbefalte forsikringer

Ansvar

Ansvarsforsikringen er en trygghet for din bedrift hvis pasienten påføres skade under behandlingen.

Ansvarsforsikring

Ulykke, sykdom og helse

Økonomisk trygghet er viktig for den ansatte og familien. Forsikringer i Tryg sikrer erstatningsutbetaling ved ulykke, arbeidsuførhet eller dødsfall. Du kan også sikre dine ansatte rask behandling dersom de blir syke eller utsatt for en ulykke.

Les mer om: GruppelivBehandlingsforsikring

Kontakt oss for informasjon om: 
Fritidsulykke

Eiendeler

Dersom du ønsker å sikre bedriftens eiendeler kan du tegne Næringslivsforsikring. Du kan også velge en løsning som dekker tap ved driftsavbrudd. Driftsavbrudd er bedriftens ”livsforsikring” og dekker tap i omsetning etter en skade.

Næringslivsforsikring

Kjøretøy

I tillegg til ansvarsforsikring for registreringspliktig kjøretøy, kan du utvide forsikringen til å passe med dine behov, for eksempel med kasko eller delkasko.

Firmabilforsikring

Bygning

Forsikringen gir deg dekning ved brann, tyveri, vannskade og annen bygningsskade. Du kan utvide forsikringen til å dekke inventar og løsøre som hører til bygningen. Du kan også utvide erstatningssummene på husleietap og påbud.

Huseierforsikring for næringsbygg