Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Bygningsforsikring

Bygningsforsikring dekker både boliger og næringsbygg.

Bygningsforsikringen gir deg dekning ved:

  • Brann

  • Tyveri

  • Vannskade

  • Naturskade

  • Annen bygningsskade

Bygningsforsikringen dekker også huseieransvar, og gir erstatning for husleietap.

Få et tilbud

Tryg tilbyr bygningsforsikring (huseierforsikring) for sameie og private borettslag. Vår bygningsforsikring kan også kjøpes for alle typer næringsbygg og kan tilpasses dine behov.

Les mer om dekninger for:

Huseierforsikring for bolig 
Huseierforsikring for næringsbygg

Du kan for eksempel utvide bygningsforsikringen til å dekke inventar og løsøre som hører til bygningen, samt kunstnerisk utsmykning. Du kan også utvide erstatningssummene på husleietap og påbud. En bygningsforsikring kan også gjelde tilknyttet garasjeanlegg.

Vil du vite mer?

Ring våre hyggelige rådgivere på 915 04040.