Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Tryg inngår samarbeid med DyreID

Over 93 prosent av alle hunder og katter blir ID-merket gjennom DyreID. Nå har selskapet inngått en avtale med Tryg om å tilby forsikring av alle hunder og katter som blir ID-merket.

hund og katt

Det er svært mange som har kjæledyr i Norge. Over 93 prosent av dem blir ID-merket gjennom DyreID, mens litt under en fjerdedel av dem er forsikret.

Å merke dyret har en rekke fordeler for både kjæledyr og eier. Blant annet vil registrerte dyr være lettere å finne om de skulle komme bort. 

Nå har Tryg inngått en avtale med DyreID som gjør at eierne som ID-merker en valp eller kattunge, samtidig vil få tilbud om forsikring av dyret.

Med hunden eller katten din forsikret hos Tryg og registrert hos DyreID, betaler du ingen egenandel ved ulykke i dyrets første leveår. Les mer om dine DyreID-fordeler.

– Vi ligger langt etter Sverige, der 80 prosent av hundene og halvparten av kattene er forsikret, sier Henriette Sæther Tveit, i Tryg Forsikring.

Ifølge DyreID sine hjemmesider er selskapet eid av Den norske Veterinærforening og har siden stiftelsen i 1993 driftet et dataregister over ID-merkede husdyr i Norge.


– Å jobbe for økt grad av forsikring for landets kjæledyr er et godt dyrevelferdsmessig tiltak, som vil gi eiere økt trygghet for sitt dyrs helse. Vi ønsker å jobbe sammen med Tryg om å utvikle enda bedre forsikringer for landets kjæledyr, sier daglig leder i DyreID, Gudbrand Lie Vatn.