Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Kvinne og hund på sofa
DyreID sin logo


Unike forsikringer for DyreID-kunder

Med forsikring fra Tryg, er din firbeinte bestevenn i trygge hender. Om du kjøper forsikring for kjæledyret ditt hos Tryg via samarbeidet med DyreID, betaler du ingen egenandel ved ulykkesskader i dyrets første leveår.

  Gode grunner til å velge oss

  • Unik forsikringsavtale
   Hos oss får du veldig gode forsikringer som dekker det meste, og flere fordeler som gjør hverdagen enklere og tryggere. Du kan selv velge hvor omfattende forsikringen skal være.
  • Gode forsikringer – inntil 20 % rabatt
   Samler du forsikringene dine hos oss får du veldig gode rabatter – faktisk inntil 20 %.
  • Rask og god hjelp
   Hos oss kan du føle deg trygg. Du får rask og god hjelp når du trenger det. Det er enkelt å melde en skade på nett, og veldig mange saker blir gjort opp med en gang.
  Hundevalp som løper på en eng

  Hundeforsikring

  Trygs hundeforsikring dekker undersøkelse og behandling hos veterinær i tillegg til medisiner.

  Kattunge på en eng

  Katteforsikring

  Gir erstatning hvis katten din blir syk eller skadet. Varer helt til katten fyller 12 år.

  Er du medlem i en organisasjon eller forening?

  Tryg samarbeider tett med mange organisasjoner, og utvikler unike, spesialtilpassede forsikringsavtaler etter behov og ønsker.

  Velg din forening når du kjøper kjæledyrforsikring, og få et ekstra godt forsikringstilbud.

  Få opptil 20 % rabatt på forsikringer

  Kjøper du én hovedforsikring (hus-, innbo- eller bilforsikring) og to valgfrie forsikringer hos oss, får du samlerabatt og tilgang til flere unike fordeler.

  Terningkast seks

  Best i test 2021

  Tryg har i år igjen klart å levere en meget dekkende forsikring. Veterinærforsikringen dekker alle viktige punkter, i tillegg til å gi god dekning på tannbehandling, tilleggsposter som rehabilitering og spesialfôr og sjampo er også inkludert i veterinærforsikringen.

  Om DyreID

  DyreID eies av Den norske Veterinærforening og har siden stiftelsen i 1993 driftet et dataregister over ID-merkede kjæledyr i Norge. Selskapet er landets fremste aktør for digital identifisering av dyr, og over 93 prosent av alle hunder og katter som blir ID-merket og registrert, blir registrert hos DyreID.

  I 2022 inngikk DyreID et samarbeid med Tryg, slik at alle eiere som ID-merker sin hund eller katt samtidig vil få tilbud om forsikring av dyret. Om du kjøper forsikring på hunden eller katten din hos Tryg via samarbeidet med DyreID, betaler du ingen egenandel ved ulykkesskader i dyrets første leveår.

  Å forsikre våre firbeinte venner er et godt dyrevelferdsmessig tiltak som støtter opp under DyreID sitt formål om økt trygghet for dyrs helse.

  Ikon Danske Bank telefon

  Spørsmål om forsikring?

  Vi hjelper deg gjerne.
  Ring 915 04040 eller gå til våre sider for kundeservice