Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Hundeforsikring reddet Luka og familien – flere ganger

En god hundeforsikring gir en ekstra trygghet til både deg og din firbeinte bestevenn. Akkurat dette har hundeeier Madelen kjent på flere ganger i hunden Lukas fire år lange liv. Særlig to hendelser har utmerket seg for hundeeieren.

Ung kvinne som holder en hund
 

Du vet aldri når en plutselig skade eller sykdom inntreffer, og da er det godt å vite at Luka kan få den beste behandlingen uten at vi trenger å tenke på utgiftene. Vi føler oss helt trygg med den beste hundeforsikringen til Tryg, sier Madelen.
Madelen, hundemammaen til Luka.


Les mer om vår hundeforsikring her!
 

Hva gjør du når hoggormen biter?

Det var en varm sommerdag i Øygarden utenfor Bergen. Luka og hundemamma Madelen var ute på tur sammen med familien.

– Plutselig begynte Luka å pipe og halte, og vi forstod at han var bitt av en hoggorm da vi så to røde prikker i huden. Vi ble veldig engstelig. Luka er en liten hund og han veide bare 3 kg på det tidspunktet. Vi plukket ham opp og løp til bilen mens vi ringte dyrlegevakten. Heldigvis kom vi raskt til, selv om det var en lørdag, forteller Madelen.

Hoggormen er en naturlig del av vår- og sommerlandskapet i Norge. Hvert eneste år blir mange hunder og katter bitt. Heldigvis handlet mammaen til Luka raskt og riktig, og han kom til hektene igjen etter behandling med motgift og væske – og alle utgiftene ble dekket av Trygs hundeforsikring. Du kan lese mer om hvor farlig hoggorm er for hunden din her.

– Vi er utrolig lykkelig og takknemlig for at Luka fikk den hjelpen han skulle, og ikke minst at forsikringen dekket utgiftene på over 23 000 kroner – helt uten egenandel. Det ble mange oppfølgingstimer selv om Luka fikk komme hjem fra veterinæren dagen etter bittet, fortsetter matmor Madelen.

Rask og riktig behandling til den rette tid reddet trolig livet til lille Luka, og familien slapp ytterligere bekymring da Tryg dekket den høye regningen.
 

Se video av Madelen og Luka her (saken fortsetter under videoen):
 


 


Ryggproblemene ble langvarige for Luka

Luka har vært mer uheldig enn mange andre hunder. En tid etter huggormbittet oppdaget matmor Madelen at det var noe galt med Luka igjen, uten at hun kunne finne ut årsaken.

– Vi så at han hadde store smerter da han bevegde seg. Han klarte ikke å hoppe opp til meg i sofaen, hvor han vanligvis ligger godt til rette i fanget mitt. Vi tok kontakt med veterinæren og kom heldigvis raskt til denne gangen også. Der ble det avdekket at Luka hadde ryggprolaps, sier Madelen.

Det ble en langvarig og krevende prosess for hele familien. Ryggprolaps er dessverre vanlig hos hunder med lang rygg, og behandlingen er avhengig av hvor alvorlig prolapsen er. I de aller fleste tilfeller behandles prolaps med smertestillende og betennelsesdempende medisiner og hvile over tid. Det er viktig å unngå situasjoner som fører til smerte og hevelse i hundens rygg.

– Luka er hele familiens lille baby. Vi har vært mye engstelig for om han ville bli bra igjen, og det har gått med mye tid for å både tilrettelegge hverdagen hans og passe på ham. Det ble lite hopping og lange turer på Luka i en lang periode, utdyper Madelen.

Etter flere måneder med god oppfølging både hjemme og hos veterinær, ble heldigvis Luka bra igjen. Familien må fremdeles passe litt ekstra på slik at ikke prolapsen kommer tilbake, men gjør det med glede for den firbeinte bestevennen.

– Vi er så takknemlig for at vi hadde en ekstra god forsikring på Luka. Da slapp vi å bekymre oss for det økonomiske aspektet også, vi kunne konsentrere oss fullt og helt om Luka. Forsikringen dekket alle veterinærutgiftene, som endte på godt over 25 000 kroner. Nå håper vi på at Luka holder seg frisk og rask i lang tid fremover, avslutter Madelen.
 Luka er godt forsikret med vår aller beste hundeforsikring, Hund Ekstra. Den kan dekke utgifter til undersøkelse og behandling hos veterinær ved sykdom eller skade, og medisiner dersom hunden trenger det. Du får også hjelp dersom din firbeinte bestevenn trenger rehabilitering eller har tannsykdommer. For fullstendig oversikt over hva som dekkes, se vilkår for hundeforsikring her.