Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Slik unngår du at hunden din får bruddskader

Beinbrudd og klobrudd er blant de vanligste årsakene til at folk må ta med hunden sin til veterinær. Her deler hundetreneren Maren (kjent fra NRK) sine tips og råd til hvordan du minimerer sjansen for å få slike skader.

< Se forrige episode    Se neste episode >  

 

Mange må ta med seg hunden sin til dyrlegen med bruddskader på bein og klør. Men det er noen ting du kan gjøre for å minimere sjansen for å få sånne skader, sier Maren Teien Rørvik. Hun er hundetrener på fulltid, og deler her noen tips og råd som kan komme til nytte for deg som hundeeier.

God fysisk trening vil gi hunden god kjernemuskulatur og det reduserer sjansen for beinbrudd.
Maren Teien Rørvik, hundetrener og programleder.

Maren sitt første tips for å trene opp kjernemuskulaturen til hunden din, er å gjøre balanseøvelser. Dette kan for eksempel være å balansere på en trestokk eller på sofaputer. Alt det vil bidra til at hunden bygger opp støttemuskulatur, noe som er veldig sunt for den.

Pass på ulvekloa

Ulvekloa er ekstra utsatt for brudd og skader. Den er plassert høyere oppe på bena enn de andre klørne og er ikke i kontakt med bakken når dyret står. Et godt tips her er ifølge Maren å legge en stretchbandasje rundt ulvekloa for å holde den tett inntil beinet i de tilfellene når beinet er ekstra utsatt. Dette kan for eksempel være når du trener agility med hunden din. Dette vil redusere sjansen for brudd. Dersom hunden har fått brudd på kloen, er det viktig med god sårrens og bandasje, slik at såret får helet seg i fred.

Å forebygge skader er lurt, men uhell er likevel noe man må regne med når man har hund. Derfor er Marens siste tips at du forsikrer hunden din. 

 

DyreID sin logo

Er hunden din registrert hos DyreID?

Om du kjøper forsikring på hunden din hos Tryg via samarbeidet med DyreID, betaler du ingen egenandel ved ulykkesskader i dyrets første leveår.
Kjøp hundeforsikring med DyreID-fordelen

Terningkast seks fra Norsk Familieøkonomi
Tryg tilbyr den mest omfattende dyreforsikringen med en rekke tilleggsdekninger, lav egenandel og livsforsikring som varer helt til dyret er 12 år.
Norsk Familieøkonomi 2021