Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Når valpen knekker melketenner

Når man har valp så burde man ta en kikk inn i munnen til valpen hver dag. Maren Teien Rørvik er hundetrener på fulltid og er blant annet kjent fra NRK-serien «Fra bølle til bestevenn». Hun deler her noen nyttige tips for deg som er ny hundeeier.

< Se forrige episode

 

Med en valp i huset, har du mye å følge med på. Å passe på tennene til valpen din er både en fin håndteringstrening – det gjør at valpen blir vant til det – og viktig å gjøre fordi melketennene er veldig utsatt for å knekke. Oppdager du knekte melketenner, bør du tar med deg valpen din til dyrlegen.

Å ha knekte melketenner er veldig smertefullt, og det er derfor viktig å dra til veterinær hvis du oppdager det.
Maren Teien Rørvik, hundetrener og programleder.

Kan påvirke tanndannelsen

Det er også vanlig blant valper at melketennene ikke løsner sånn som de skal. Hvis de blir sittende igjen der en ny tann skal komme ut,  kan dette skade den nye, varige tannen. Derfor er Marens råd klart – følg med på når melketennene løsner og dra til veterinær hvis noe ser litt rart ut.

Marens siste tips er å forsikre valpen – fordi uhell skjer og det er lurt å ha en god forsikring helt fra start.

 

DyreID sin logo

Er hunden din registrert hos DyreID?

Om du kjøper forsikring på hunden din hos Tryg via samarbeidet med DyreID, betaler du ingen egenandel ved ulykkesskader i dyrets første leveår.
Kjøp hundeforsikring med DyreID-fordelen

Terningkast seks fra Norsk Familieøkonomi
Tryg tilbyr den mest omfattende dyreforsikringen med en rekke tilleggsdekninger, lav egenandel og livsforsikring som varer helt til dyret er 12 år.
Norsk Familieøkonomi 2021