Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Har hunden din spist noe den ikke burde spise?

Den vanligste årsaken til at folk tar med hunden sin til veterinær er at den har fått et såkalt fremmedlegeme i magen. Hundetreneren Maren deler sine beste råd, slik at du kan unngå at din hund får i seg noe som kan være skadelig.

Se neste episode >

 

Maren Teien Rørvik er hundetrener på fulltid, og er blant annet kjent fra NRK-serien «Fra bølle til bestevenn». Hun kan fortelle oss at det er flere grunner til at hunden din tygger på ting den ikke burde tygge på.

Blant annet kan stress være en viktig trigger. Separasjonsangst kan også gjøre at hunden bruker tygging som en måte å avlede seg selv. Samtidig kan det være at hunden har et overskudd av energi og er litt understimulert, og derfor bruker tygging som en aktivitet.

Stress kan være en trigger som gjør at hunden din tygger på ting den ikke burde tygge på.
Maren Teien Rørvik, hundetrener og programleder.

Slik unngår du at hunden din spiser «alt»

Marens første råd er enkelt – rydd bort ting som hunden din ikke skal spise. Du kan også gi hunden din trygge alternativer som tyggeben og trygge leker, sånn at den har noe å holde på med.

Har hunden din massevis av energi, kan du vurdere å aktivisere den mer, både fysisk og mentalt. Samtidig er det viktig at hunden lærer å være rolig inne, men aktiv ute. Da er det mye lettere for hunden å slappe av og ikke ødelegge og tygge på ting inne, mens ute er det lov å være litt bajas og rampete.

Maren legger til at det selvfølgelig også er viktig å følge med på hva hunden gjør, selv om dette gjerne er lettere sagt enn gjort. Og skulle uhellet først være ute er det lurt å ha en forsikring slik at man kan gjøre det som er best for hunden uten at økonomi blir en stopper.

 

DyreID sin logo

Er hunden din registrert hos DyreID?

Om du kjøper forsikring på hunden din hos Tryg via samarbeidet med DyreID, betaler du ingen egenandel ved ulykkesskader i dyrets første leveår.
Kjøp hundeforsikring med DyreID-fordelen

Terningkast seks fra Norsk Familieøkonomi
Tryg tilbyr den mest omfattende dyreforsikringen med en rekke tilleggsdekninger, lav egenandel og livsforsikring som varer helt til dyret er 12 år.
Norsk Familieøkonomi 2021