Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Transportforsikring

Det kan bli en kostbar erfaring for eiere av varer og utstyr å sette sin lit til at tap alltid blir erstattet av transportør.

Ifølge norske og internasjonale lovregler er transportørens ansvar sterkt begrenset både beløpsmessig og tidsmessig. En transportforsikring er en økonomisk beskyttelse for tap av, eller skade på varer og utstyr under transport.

Få et tilbud nå

Ved kjøp/salg er det i utgangspunktet den som bærer risikoen for "varens hendelige utgang" som har behov for transportforsikring.

Hvem som bærer risikoen eller har forsikringsplikt (kjøper eller selger) bestemmes av kontrakt og/eller leveringsbetingelser (Kjøpsloven/Incoterms 2010).

En transportforsikring tegnes også ved transport av bedriftens gjenstander, utstyr, maskiner etc.

Kontakt Tryg for en gjennomgang av bedriftens behov for transportforsikring!