Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Setter batteri i røykvarsler

Tryg støtter mer brannsikkerhet

Helt siden forrige århundre, i over 20 år, har Tryg samarbeidet med Norsk brannvernforening (NBF) om å øke folks kunnskap til brannsikkerhet- og brannvern i boliger. Siden 2007 har det vært spesielt fokus på brannsikkerheten i hytter rundt om i landet vårt.
Målet er at det skal være minst like trygt å oppholde seg på hytta som hjemme!

Undersøkelser som vi og Brannvernforeningen har foretatt sammen viser at 7 av 10 ikke har som rutine å sjekke røkvarsleren på hytta når de ankommer. Det synes ikke vi er bra nok!

Et av landets største hyttebrannvesen har avdekket at nær 40 prosent av hyttene manglet fungerende røykvarsler, og flere andre brannvesen bekrefter den samme tendensen for sitt lokale område.

Vestfold Interkommunale brannvesen har avdekket mangel på fungerende røykvarsler i nær 40 prosent av de nesten 700 hyttene de har sjekket de to siste årene. Den samme tendensen bekreftes av flere, som Mosseregionens brannvesen og Rogaland brann og redning IKS.

I tillegg melder DSB at rundt 50 prosent at de som omkommer i boligbranner, ikke har fungerende røykvarsler.

Tryg, Norsk Brannvernforening og brannvesen rundt om i hele landet vil derfor fortsette å samarbeide om formidling av kunnskap om brannsikkerhet på hytta – noe vi håper du finner minst like meningsfylt som vi gjør.

Det viktigste budskapet til hytteeiere

Brannvettregler til hytta

Last ned PDF med brannvettregler til hytta.

 

Oppdater deg om brann og brannslukking
 

Hold brannøvelse hjemme

En brannøvelse i hjemmet ditt kan redde liv. Her viser vi hvordan.

Dette bør du vite om røykvarsleren din!

Hvert år redder røykvarslere mange liv, men mange vet ikke om de har røykvarsler som virker.