Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Nyttige tips når du skal forsikre ansatte

Driver du en bedrift? Da er det smart å ha en plan for hvordan du skal forsikre de ansatte. Her får du et lite lynkurs – så du kan finne ut hvilke forsikringer som er nyttige.

Aller først: Noen forsikringer er lovpålagte. Disse må på plass for at jobben skal foregå på en trygg og real måte. Som regel har de ansatte krav på to ting fra deg som arbeidsgiver:

Yrkesskadeforsikring – for å ta vare på sikkerheten på jobben
Pensjonssparing – for å passe på at alle får satt av minst 2% til pensjon

Når dette er på plass, er det formelle i orden. Men før du lener deg helt tilbake, kan det være greit å sjekke hvilke andre goder som finnes.
 

Hva med fritiden til de ansatte?

De siste årene har det blitt vanligere at bedrifter velger forsikringer som ikke bare gjelder på jobb, men også dekker det som skjer på fritiden. Dette kan gjøre hverdagen enklere, både for deg som arbeidsgiver og de som jobber hos deg.

En yrkesskadeforsikring er begrenset til å gjelde skader som skjer på jobben, innenfor arbeidstiden. Men velger du å legge til fritidsulykkeforsikring, får du en god trygghet gjennom hele døgnet. På samme måte vil en utvidet reiseforsikring ta seg av ting som skjer når du er på farten, enten det er på jobbreise eller ferie.

Med slike forsikringer slipper du unna noen vanskelige tvilstilfeller og gråsoner mellom jobb og fritid. Alle som jobber hos deg vet at de er godt forsikret – på hjemmekontor, på kurs, på vei til en kunde eller på togstasjonen.

 

Kollegaer som prate sammen og ler på jobb

 

Få hjelp til å yte det lille ekstra

En viktig grunn til at flere av kundene våre utvider forsikringene sine, er at de vil være en attraktiv arbeidsgiver. Konkurransen om de gode hodene blir stadig tøffere. Derfor er det viktigere enn noen gang å ta godt vare på de flinke folkene som jobber hos deg.

Hvis du vurderer å gå et steg lenger for de ansatte, kan helse være et lurt område å se nærmere på. Å holde sykefraværet nede og trivselen oppe er vinn-vinn, både for bedriften og de som jobber der. Derfor kan en behandlingsforsikring være smart. Med en slik forsikring blir det lettere å få hjelp raskt, så veien tilbake til jobb blir enklere.

Synes du det er vrient å velge riktige forsikringer? Ta gjerne en prat med oss på telefon eller chat, så hjelper vi deg videre.