Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Pensjon

Obligatorisk tjenestepensjon – OTP

Har bedriften din mer enn én ansatt er du pålagt å ha en pensjonsordning for dine ansatte – en såkalt OTP. Obligatorisk tjenestepensjon sikrer pensjonssparing for dine ansatte, utover det hver enkelt får gjennom folketrygden.

En god OTP og pensjonsordning kan være tungen på vektskålen når du konkurrerer om de beste folkene. I dagens arbeidsmarked er konkurransen om den beste arbeidskraften stor. Derfor er det viktig å tilby attraktive goder til de ansatte. Pensjon er et slikt gode.

Et godt samarbeid om pensjon

Sammen med Nordea Liv hjelper vi bedriften din med innskuddspensjon, i tillegg til tilleggsdekninger som uføre-, ektefelle/samboer- og barnepensjon.

Vi legger stor vekt på at pensjonsavtalen skal være synlig overfor de ansatte i bedriften. Vi har derfor utviklet gode kommunikasjons-løsninger på web, som forenkler og synliggjør avtalen både for bedriften og de ansatte.

Valgmulighetene er mange innen pensjon. La oss sammen finne løsninger som passer for din bedrift og dine ansatte. 

Bedriftsdialogen

Har bedriften kjøpt tjenestepensjon av oss eller Nordea? Da kan du logge inn i Bedriftsdialogen for å få oversikten. 

Logg inn