Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer
Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Pensjon

Tjenestepensjon

Med en god tjenestepensjon kan bedriften skille seg ut fra konkurrerende bedrifter.

I dagens arbeidsmarked er konkurransen om den beste arbeidskraften stor. Derfor er det viktig å tilby attraktive goder til de ansatte. Pensjon er et slikt gode.

Vi tilbyr i samarbeid med Nordea Liv innskuddspensjon, i tillegg til tilleggsdekninger som uføre-, ektefelle/samboer- og barnepensjon.

1. januar 2006 trådte loven om obligatorisk tjenestepensjon (OTP) i kraft. Denne skal sikre at alle bedrifter, med svært få unntak, har pensjonsavtale for sine ansatte.

Vi legger stor vekt på at pensjonsavtalen skal være synlig overfor de ansatte i bedriften. Vi har derfor utviklet gode kommunikasjons-løsninger på web, som forenkler og synliggjør avtalen både for bedriften og de ansatte.

Valgmulighetene er mange innen pensjon! La oss sammen finne løsninger som passer for din bedrift og dine ansatte. 

Bedriftsdialogen

Har bedriften kjøpt tjenestepensjon av oss eller Nordea? Da kan du logge inn i Bedriftsdialogen for å få oversikten. 

Logg inn