Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Livbøye på en kai

Meglernytt 06/22

Kjære samarbeidspartner,

Status Codan

Den systemtekniske konverteringen av poliser fra Codan Forsikring til Tryg har vært mer krevende enn først antatt. Dette har vært mer arbeidskrevende og tatt lengre tid enn det vi regnet med, og vi har derfor slitt med ajouritet. Vi beklager de ulempene dette har medført for dere som meglere og deres kunder.

Fra 1. juni har vi gjort noen organisatoriske grep for å bli mer ajour med fornyelsene, og vi jobber for at dere skal oppleve oss som mer i rute fremover. Forfallene i august og september på Codan porteføljen er mindre enn tidligere måneder, og vi har som mål at ajouriteten skal bli bedre.

Vi setter stor pris på den tålmodigheten dere som meglere har vist oss i denne prosessen, og vi lover at vi skal komme sterkere tilbake som en langsiktig og forutsigbar leverandør.
 

Reiseforsikring

Det nærmer seg sommerferie og for mange betyr det økt reiseaktivitet for både store og små. I den forbindelse ønsker vi å minne alle på hvor viktig det er å ha reiseforsikring på plass.

Husk at den ikke bare gjelder på reise, men også med en gang du forlater hjemmet ditt. For å sikre at alle som skal ut å reise får det trygt på tur, så har vi også laget en oppsummering med råd og tips. Den kan lastes ned på både engelsk og norsk på lenken under.


Vi benytter anledningen til å ønske dere alle en riktig god sommer!


Med vennlig hilsen
Håvard Stokke
Direktør Megler, Tryg Norge