Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Internkriminalitet

Hele 28 % av norske bedrifter har opplevd utro medarbeidere, viser Kriminalitets- og sikkerhetsundersøkelsen i Norge for 2015.

Gjennomfører din bedrift alle nødvendige kontrolltiltak? Hva og hvem skal kontrolleres?

Skan-kontroll og Tryg Forsikring tilbyr kontrollprogram og kriminalitetsforsikring som styrker arbeidet mot intern kriminalitet i bedriften, og dekker ved interne tyverier og underslag.

Kontrollprogram fra Skan-kontroll

Kontrollprogrammet utformes på bakgrunn av virksomhetens størrelse, tradisjonelle underslags- og tyverimetoder, samt krav til sikkerhetsopplæring etter arbeidsmiljølovens §3-2.

krim_venstrejpg

Kriminalitetsforsikring – inntil kr 500.000 

Forsikringen dekker interne tyverier og underslag utført av ansatte med inntil 500.000 kroner. Egenandelen er 15.000 kroner. Ved avdekket intern kriminalitet utbetaler Tryg oppgjør innen 10 virkedager fra Skan-kontrolls dokumentasjon er mottatt. 

Få tilbud på forsikring Ring meg opp