Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Uføreforsikring

Uføreforsikringen sikrer deg og familien økonomisk hvis du blir ufør. En uføreforsikring kan bestå av to ulike typer utbetaling, en engangserstatning (uførekapital) og månedlige utbetalinger (uførepensjon).

Uførekapital – engangserstatning ved varig arbeidsuførhet

Uførekapital er en skattefri engangserstatning som betales ut hvis du blir minst 50 prosent varig arbeidsufør, og tidligst to år etter arbeidsuførheten inntrådte.

Uførepensjon – månedlige utbetalinger

Uførepensjon sikrer deg månedlige utbetalinger som kompensasjon for inntektstap som følge av varig arbeidsuførhet. Utbetales månedlig etter minst 50 prosent sammenhengende arbeidsuførhet i 12 måneder, dersom man da vurderes som fortsatt arbeidsufør.

Hele den avtalte forsikringssummen utbetales ved minimum 50 prosent uførhet (ikke bare ut fra prosentvis uførhetsgrad). Utbetaling fortsetter så lenge du er ufør (inntil du er 67 år).

Hvem kan kjøpe uføreforsikring?

Les mer om vår livsforsikring mot arbeidsuførhet her

Prøv vår livsforsikringsguide her

Få et tilbud på uføreforsikring

Annen anbefalt livsforsikring:

Andre relaterte forsikringer: