Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Lastebilforsikring

Tryg kan tilby deg ansvarsforsikring som er pålagt, og tilleggsforsikringer som kan være fornuftige å ha.

Vi hjelper deg med å tilpasse en lastebilforsikring som vil dekke dine behov som eier av lastebil. En lastebilforsikring må bestå av ansvarsforsikring. I tillegg kan eventuell delkasko, kasko og andre tilleggsdekninger velges. Ansvarsforsikring er påbudt å tegne for alle registrerte biler, men det er valgfritt hvilke andre forsikringer en ønsker utover dette.

Få et tilbud nå

For lastebileiere som transporterer gods for andre kan godsansvarsdekning være aktuell. Dekningen bygger på lov om vegfraktavtaler av 20. desember 1974. Den dekker sikredes rettslige ansvar som bileier eller fraktfører for skade på eller tap av gods, oppstått under lasting, kjøring til bestemmelsesstedet og lossing. Dekker også følger etter forsinket levering.

For firmaer som kjøper eller selger varer kan en egen transportforsikring tegnes.

Vi hjelper deg å tegne en lastebilforsikring som er til det beste for bedriften. Trygs konsulenter hjelper deg gjerne!