Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Kontorforsikring

Forsikring av utstyr som driftsrelaterte gjenstander, varer og datautstyr på ditt kontor.

Trygs kontorforsikring består av ulike forsikringer som vi setter sammen etter ditt behov. En kontorforsikring kan inneholde forsikring for driftsrelaterte gjenstander, varer og datautstyr.

Få et tilbud nå

1. En forsikring som omfatter driftsrelaterte gjenstander

Maskiner, inventar og løsøre består av de fleste gjenstander i en virksomhet som er driftsrelatert. Varer må forsikres spesielt. Eiendelene kan forsikres mot brannskade, vannskade, innbruddsskade, naturskade og/eller ansvarsskade. Trygs kombinerte forsikring av maskiner, inventar og løsøre er tilpasset de fleste virksomheters behov.

2. I de fleste bedrifter finnes varer som kan utsettes for skader

Dette kan være råmateriale, halvfabrikata, varer i arbeide, ferdige varer, hjelpestoffer, driftsmateriell, emballasje eller brennstoff. Varene kan forsikres mot brannskade, vannskade, innbruddsskade, naturskade og/eller ansvarsskade. Tryg forsikrer også varer under transport.

3. Forsikring av datautstyr

Stasjonært datautstyr er forsikret mot brann, vann og tyveri. EDB-utstyret kan forsikres med en kasko-dekning, som kun dekker ytre skader på utstyret. Bærbart utstyr som tas med på oppdrag og reiser kan medforsikres og er da dekket mot skader som skyldes brann, vann og tyveri. Rekonstruksjon av data og programvare er medforsikret.

Vi hjelper deg å tegne en kontorforsikring som er til det beste for bedriften. Trygs konsulenter hjelper deg gjerne!

Få et tilbud nå