Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Boligforsikring

Boligforsikring – forsikringer for bolig og innbo

En god boligforsikring er svært viktig, men det kan være vanskelig å få oversikt over hva du trenger. Det finnes mange typer boligforsikring:

  • En husforsikring (villaforsikring) dekker selve bygningen. Hos oss kan du velge mellom en standard husforsikring eller vår beste husforsikring som dekker enda flere tilfeller. 

  • En huseierforsikring kan tegnes for bygninger med mer en tre boenheter og for næringsbygg. Bor du i borettslag eller sameie er bygningen gjerne dekket av en felles huseierforsikring.

  • En innboforsikring forsikrer eiendelene du har hjemme. Hos oss kan du velge mellom en standard innboforsikring eller vår beste innboforsikring som dekker flere tilfeller.

  • En råte- og skadedyrforsikring gir erstatning ved skade som skyldes treødeleggende råtesopp, ekte hussopp og skadeinsekter. Du får også dekket bekjempelse av mus, rotter og skadeinsekter. Hussopp og råte er forholdsvis vanlige skader, og dekkes ikke av en ordinær husforsikring.

Forsikring for leilighet

Bor du i en leilighet er det nok allerede tegnet husforsikring for leiligheten gjennom sameiet eller borettslaget. Det betyr at selve bygningen er forsikret. Det kan være lurt å sjekke med styreleder eller huseier om forsikring er tegnet for bygget.

Eiendelene dine er ikke dekket av forsikringen for selve bygget og du bør derfor ha innboforsikring. En innboforsikring vil dekke eiendelene dine i leiligheten som forsikringen registreres på. Har du ektefelle, registrert samboer eller barn som bor på samme adresse vil også deres eiendeler være dekket.

Les mer om innboforsikring og sjekk pris.
 

Hvordan får jeg en billigere boligforsikring?

Det er mye du kan gjøre for å få en billigere boligforsikring. Samler du tre eller flere forsikringer hos oss, får du både samlerabatt og andre fordeler. Du kan også få en billigere forsikring ved å gjennomføre ulike sikkerhetstiltak (f.eks. boligalarm).