Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Forsikringstilbud til NITO-pris og andre fordeler

Syv av ti tjener på en gjennomgang av forsikringene sine, viser tall fra Tryg. Er du NITO-medlem kan det i alle fall lønne seg. Da får du fastpris på NITOs forsikringer og 30 prosent rabatt hos Tryg. Bedre vilkår, unike dekninger og høyere utbetalinger kommer også med på kjøpet.

Ung kvinne

Som NITO-medlem kan du kjøpe både medlemsforsikringer til en meget god fastpris, og private forsikringer med 30 prosent rabatt hos Tryg.
Jostein Kalvenes, produktsjef hos Tryg

Ferdig forhandlet medlemspris og unike dekninger

NITOs medlemsforsikringer har alle faste priser med unike dekninger. Kjøper du NITO Reiseforsikring, NITO Innboforsikring eller NITO Ulykkesforsikring får du en veldig bra pris og ekstra fordeler som et fåtall klarer å forhandle seg til som privatperson.

Medlemsrabatt på 30 prosent og fordelskunde hos Tryg

— Alle NITO-medlemmer får 30 prosent rabatt når de kjøper private forsikringer hos Tryg. I tillegg blir du fordelskunde i Tryg Pluss fra første forsikring, sier Jostein.

— Vanlige kunder må ha minimum tre forsikringer for å bli fordelskunde, mens NITO-medlemmer må kun kjøpe én forsikring, forteller han.

Jostein Kalvenes, produktsjef i Tryg

Jostein Kalvenes,
Produktsjef i Tryg Forsikring

Fordelsprogram

Som Tryg Pluss-kunde har du unike fordeler som gjør hverdagen tryggere for deg og familien.

— Blir barnet ditt mobbet eller går du igjennom samlivsproblemer får du og familien profesjonell hjelp via tjenesten Tryg Omsorg, sier Jostein. Dette er en fin fordel, du får raskt hjelp og 10 timers gratis psykologhjelp. Det kan komme godt med, fortsetter han.

Andre fordeler er Tryg Bolighjelp der du får gratis råd og veiledning om vedlikehold, påbygg og forebygging av skader på din eiendom. Og ikke minst Tryg ID som hjelper deg ved ID-tyveri, misbruk av bilder og profiler på sosiale medier og økonomisk svindel.

— Det er godt å vite at du har denne støtten i kraft av å være fordelskunde, sier han.

Unike dekninger - kun til medlemmer

Tryg har også skreddersydde forsikringer for medlemmer. Sammen med NITO har vi laget egne produkter tilpasset NITO-medlemmer. Kjøper du NITO Bilforsikring, eller NITO Husforsikring får du en forsikring med unike dekninger, færre egenandeler og større utbetalinger enn det som er vanlig.

Gode råd og sammenligninger

NITO-medlem, Jarle Sæthermoen, fikk rådgiving fra Tryg og endte opp med å kjøpe «full pakke» med både private forsikringer hos Tryg og medlemsforsikringer hos NITO både for seg og familien.

Han forteller at familien både har spart en betydelig sum med penger og fått bedre rammevilkår, med lavere egenandeler og høyere skadeutbetalinger.

Med ny forsikringsavtale sparer han over 16.000 kroner årlig.

Jarle Sæthermoen, NITO-medlem

Jeg er veldig fornøyd med servicen og fleksibiliteten til Tryg. Alle familiens forsikringer ble gjennomgått og istedenfor å pushe på oss ting vi ikke trengte, fikk vi gode råd om hva vi burde og ikke burde gjøre.
Jarle Sæthermoen, NITO-medlem

Jarle snakker varmt om de gode rådene tilpasset han og familiens situasjon. Det er omfattende å lese alle vilkår og veie pris opp mot dekning i ulike alternativer på egenhånd. Det første Tryg gjør i en rådgivningssamtale er å sette seg inn i din situasjon og ta en behovsanalyse. Opplysninger mates inn i et analyseprogram som gir full oversikt over differanse i pris og dekning, - og det skaper trygghet for deg som kunde.

Gjennomgå forsikringene ved livsendringer

Tipset fra produktsjef Jostein er at du alltid bør gjennomgå forsikringene dine ved en livsendring.

Uansett om du bruker medlemsfordelene på forsikring eller ikke, kan det lønne seg med en gjennomgang dersom noe har endret seg i livet ditt.

Har du stiftet familie, kjøpt bolig, eller oppgradert hjemme bør du justere forsikringer for dette. Da kan du både spare penger, og unngå ubehagelige økonomiske overraskelser ved å ikke være riktig dekket, sier Jostein.

Ta deg en prat med en av våre rådgivere, det kan lønne seg avslutter produktsjefen hos Tryg.
 

Få rådgivning og godt tilbud