Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Beste forsikring – mennesker og dyr

Beste forsikring - illustrasjon av en terning som er landet på seks

Trygghet er viktig, både for mennesker og dyr. Vi er derfor ekstra stolte over at våre forsikringer for helse og kjæledyr er kåret til best i test.

Jente som holder rundt en hund.

Beste forsikring for din helse

Vår behandlingsforsikring ble kåret til den beste helseforsikringen både i 2018 og 2019.

Forbrukerrådet konkluderer med at vår helseforsikring er attraktivt priset og har svært gode vilkår.

Tryg er det eneste forsikringsselskapet som dekker tekniske hjelpemidler og hjemmehjelp etter en operasjon. Vi dekker også inntil 3 måneders rehabilitering. I testen blir det også fremhevet at vi har bred dekning av fysikalske behandlinger.

Tryg Legehjelp er en tjeneste som er inkludert i våre helseforsikringer. Du får raskt hjelp av erfarne leger og sykepleiere på telefon og video 365 dager i året.

  • Spar tid og penger ved å slippe unødvendige legebesøk
  • Ektefelle og barn kan også ringe og få hjelp
  • Få sykemelding opp til syv dager
     

Les mer om vår helseforsikring

Les hele testen på Forbrukerrådets nettside.
 

Beste forsikring for kjæledyret

I 2019 ble vi også best i test på hunde- og katteforsikring, da Norsk Familieøkonomi sammenlignet forsikringene fra ti ulike forsikringsselskap i Norge. 

Juryen fremhevet at vi har den mest omfattende forsikringen, med flere mulige tilleggsdekninger, og lav egenandel. Det ble også trukket frem at livsforsikringen vår varer helt til dyret er 12 år.

Forsikrer du kjæledyret hos oss, får du dekket ordinær undersøkelse og behandling hos veterinær. I tillegg dekker vi kostnader knyttet til MR og CT, samt spesialsjampo og fôr ved behov fremstilt av veterinær. 

Vår dyreforsikringen inkluderer veterinærhjelp gjennom FirstVet. Dette er en tjeneste hvor du kan snakke med erfarne, norske veterinærer via videosamtale på mobilen. Trenger du å besøke en veterinærklinikk etter videosamtalen, kan FirstVet henvise deg til den rette veterinæren.
 

Les mer om våre dyreforsikringer

Abonnenter av Norsk Familieøkonomi kan lese testen her.

 

Beregn pris på forsikring