Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Konkurransen er nå avsluttet

Konkurransen er over for denne gang. Vi takker for alle engasjerende innspill, og kommer nå til å vurdere alle tipsene vi har mottatt. Vinneren vil bli kontaktet per e-post.

Premien inkluderer:

 • Redningsvest – AquaSafe Elite 170N oppblåsbar redningsvest for 40kg+. (Verdi 1 399,-)

 • Redningsline – 23 m polypropylen line i en pose som skal kastes. Posen er beskyttet mot UV i samsvar med den internasjonale standarden MBP 80 H2. (Verdi 599,-)

 • Førstehjelpspute - Puten inneholder plastere, hudrenseservietter, sårekompress, elastisk bandasje, teip, saks, fatle og sikkerhetsnåler. (Verdi 99,-)

 • Store strandhåndklær til deg og din kjære - To store, myke strandhåndklær i høy kvalitet i størrelse 180*90. (Verdi per håndkle 1 000,-)

Totalverdi på premien er 4 097,-

Juryen består av:

 • Siv Iren Larsen (Båtforbundet)

  Siv Iren

  Siv Iren Larsen har solid erfaring fra å feriere og ferdes på sjøen.

  Hun er co-kaptein på familiens Nimbus3000 og vikarierer også som dreggmannskap, matros, stuert mm. Videre er hun valgt inn i Båtforbundet sitt regionstyre i Region Vest.

 • Endre Solvang (Båtforbundet)

  Endre Solvang

  Endre Solvang arbeider som CFO i KNBF og har 16 års erfaring fra ulike lederstillinger i Båtforbundet.

 • Monica K. Rimestad (Tryg Forsikring)

  Monica K. Rimestad

  Monica K. Rimestad er samfunnsansvarlig i Tryg, og er ansiktet for den folkekjære livbøyen. Monica er opptatt av at alle som ferdes i og ved sjøen tar et ansvar for sikkerhet og trivsel.

 • Øyvind Stople (Tryg Forsikring)

  Øyvind Stople

  Øyvind Stople er oppvokst med båt. Han har mer enn 20 års forsikringserfaring med båt, både fra skadeavdelingen i Tryg, og gjennom utvikling av båtforsikringen. 

 

Konkurransen arrangeres av Båtforbundet i samarbeid med Tryg som er lidenskapelig opptatt av trygghet i sjøen. Les vilkårene for konkurransen.

Vi tar ansvar for dine data

Les om våre personvern og hvordan vi tar vare på dine data.