Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Trygs personvern- og cookieerklæring

Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger.

Sist oppdatert 05.04.2024

Behandlingsansvarlig («vi»)

Tryg Forsikring, (filial av Tryg Forsikring A/S), Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, Danmark, cvr-nummer 24260666, Folke Bernadottes vei 50, 5147 Fyllingsdalen, org. nummer 989563521 («vi») er behandlingsansvarlig for de personopplysninger vi behandler.

Hensikten med personvernerklæringen er å skape trygghet omkring hvordan vi behandler dine personopplysninger. Her kan du lese mer om hvorfor vi behandler personopplysninger, hvem vi behandler personopplysninger om, hvilke opplysninger vi innhenter, hvor vi får dem fra, hvem vi deler dem med, og hvor lenge vi lagrer dem. Du får også informasjon om dine personvernrettigheter.

Taushetsplikt

Alle ansatte i Tryg har lovpålagt taushetsplikt. Med ansatte menes i denne sammenheng også vikarer og innleide konsulenter. Taushetsplikten gjelder ikke bare ut av selskapet, men også internt mellom kollegaer. Tilgang til personopplysningene styres ut fra et tjenstlig behov. Taushetsplikten gjelder uten tidsbegrensning. Vi utleverer ikke dine personopplysninger uten ditt samtykke, eller et annet lovlig grunnlag.

Tredjeparter

Der personvernlovgivningen tillater det, kan personopplysninger bli delt med en tredjepart. Slike tredjeparter kan for eksempel være en leverandør, en av våre samarbeidspartnere (f.eks. en fagforening) eller takstapparat. I tilfeller hvor tredjepart behandler personopplysninger på Trygs vegne, skjer det under Trygs ansvar, basert på databehandleravtaler. Slik avtaler sikrer at personvernet ivaretas og at behandling ikke utføres på annet vis enn det Tryg har avtalt med databehandleren.

Måten vi behandler personopplysninger på vil avhenge av formålet med behandlingen.
 

I. Slik behandler vi personopplysninger om deg når vi

II. Slik beskytter vi dine personopplysninger når vi

III. Dine personvernrettigheter

IV. Slik kan du kontakte oss eller klage

V. Nyttige lenker og mer informasjon