Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Hund som får hjelp av veterinær via videosamtale

FirstVet - veterinæren direkte i mobilen

Med dyreforsikring hos Tryg får du nå ubegrenset tilgang til FirstVet – en dyrlegetjeneste hvor du kan snakke med erfarne, norske veterinærer via videosamtale – uansett hvor du befinner deg!

Last ned FirstVet appen for iPhone

Last ned FirstVet appen for Android

Få veterinærhjelp uten å forlate hjemmet

FirstVet logo

  Åpent 9-24, alle dager!

Ideen til FirstVet kommer fra et behov som mange dyreeiere kjenner seg igjen i – hvor vanskelig det kan være å bestemme når man skal dra til en veterinærklinikk og hvor utilgjengelig dyrehelsetjenester noen ganger kan oppleves.

For mange hunder og katter er et besøk til veterinæren stressende. De har kanskje hatt vanskelige opplevelser i en klinikk tidligere, eller er ukomfortable med å reise til fremmede miljøer. Noen dyr føler seg også stresset når flere dyr samles på et lite område i venterommet. Når det er mulig, er det roligere for dyret å bli hjemme og få hjelp direkte via video.

En videosamtale med en veterinær fungerer stort sett likt som et vanlig veterinærbesøk. Eneste forskjellen er at du og kjæledyret kommuniserer med veterinæren via mobilen, nettbrettet eller PC-en, i stedet for fysisk å besøke en dyreklinikk.

Hvis du trenger å besøke en veterinærklinikk etter et besøk, kan FirstVet alltid henvise deg til den rette veterinæren samtidig. Direkte etter besøket har du tilgang til din journal, som du enkelt kan lese eller ta med til en klinikk.

Beregn pris på hundeforsikring
Beregn pris på katteforsikring

Last ned FirstVet-appen

Videosamtaler med FirstVets veterinærer er uten ekstra kostnad, så lenge du har kjæledyret forsikret hos oss. Last ned appen helt gratis på mobilen eller nettbrettet ditt. Registrer deg selv og kjæledyret i appen. Husk også å velge Tryg som ditt forsikringsselskap.

 1. Last ned FirstVet fra Google Play eller App Store
 2. Registrer deg selv og kjæledyret
 3. Velg Tryg som forsikringsselskap
   

Last ned appen fra AppStoreLast ned appen fra Google Play

Du betaler ingenting for å benytte FirstVet, så lenge konsultasjonene handler om mulig skade eller sykdom. Spørsmål om adferdsproblemer, diett, ormekur og lignende må du selv betale for etter FirstVets gjeldende priser.
 

Eksempler på henvendelser til FirstVet

Det er ikke alltid lett å vite når et besøk til veterinæren er nødvendig, og når det er mulig å vente. Det kan også være vanskelig å komme til veterinæren på grunn av kostnader, reisetider og arbeidstid. I noen tilfeller kan du med riktig råd unngå et besøk til en klinikk og dermed spare mye penger. Her er noen eksempler på situasjoner hvor mange velger å kontakte FirstVet:

 • Oppkast og diaré
  Ved milde problemer med magen kan du ofte hjelpe dyret på en god måte hjemmefra. FirstVet kan bidra med å avgjøre når du bør oppsøke veterinær for behandling.
 • Kløe og hudproblemer
  Det finnes mange ulike årsaker til hudproblemer. Noen er enkle å diagnostisere og behandle, mens andre krever mer avansert diagnostikk med prøvetaking.
 • Øye- og øreproblemer
  Har dyret ditt et rennende øye eller et skittent og kløende øre? Få råd om hvordan du kan rengjøre og behandle.
 • Hoste og nysing
  Har dyret ditt plutselig fått problemer med nysing eller hoste? Spør FirstVet om hva du kan gjøre.
 • Forgiftning
  Har dyret ditt spist noe den ikke skulle ha spist? Du kan spørre FirstVet om når du trenger akutt hjelp fra veterinær, og når du kan avvente hjemme.
 • Skader og ulykker
  Halter dyret ditt etter en ulykke, eller har den fått sår et sted på kroppen? Ofte kan du avvente litt og gjøre sårbehandlingen selv.

 

Gode venner fortjener god forsikring

Testet ut appen på min firbeinte kompis, og var meget fornøyd! Hyggelig veterinær, gode og praktiske råd uten å pushe dyre legemidler eller timer, og mye mer behagelig for dyret som kunne ligge i sin egen kurv og motta masse kos i stedet for å bli stresset av dyreklinikken. Veldig bra app, som jeg tror kommer til å bli brukt fremfor dyre veterinærbesøk uten konkret resultat.
Maria Thomassen, kunde i Tryg