Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

 • Nå har vi lansert Smarthytte fra Tryg

  Få full oversikt over bl.a. temperatur, elektriske ovner og eventuelle vannlekkasjer – kun med et par tastetrykk på mobilen. Har du hytteforsikring i Tryg. kan du enkelt bestille Smarthytte som en tilleggsdekning på Min side. Trenger du både hytteforsikring og Smarthytte gjør du dette i vår prisberegner.

Tryg Smarthytte

Hva er bedre enn en NITO-ingeniør til å teste smarthytteteknologi? For å utvikle fremtidens forsikringsløsninger ønsker Tryg å lære mer om denne teknologien. Les mer og bestill Smarthytte her.

Hånd som bruker smartphone

Hva skal testes?

Vi ønsker å beta-teste funksjonen på vår sensorpakke som kommuniserer med HomeGate AiO* og appen Tryg Smart. Som takk for hjelpen beholder du sensorpakken når testen avsluttes.

Sensorpakken inneholder følgende komponenter:

*HomeGate AiO er en åpen løsning fra norske Safe4 med Next Generation Gateway teknologi som kommuniserer med protokollene Zigbee 2.4 GHz, Bluetooth BLE, W-Mbus – 868 MHz og Z-Wave 868 MHz (EU) ready.

Dette får du

 • En sensorpakke til en verdi av 4.700 kroner
 • Delta i et spennende beta-prosjekt knyttet til fremtidens løsninger
 • Mulighet til å påvirke fremtidige forsikringsprodukter for smarthusteknologi og forebyggelse
 • Mulighet til å teste smarthusteknologi uten å investere selv
 • Økt trygghet og bedre kontroll over eiendeler gjennom overvåkning og varsler på temperatur, fuktighet, lekkasjer, røyk og strømforbruk
 • Mulighet til å bygge på sensorpakken grunnet åpen teknologi

Dette må du gjøre

Som beta-tester må du installere sensorpakken og laste ned appen Tryg Smart. I tillegg må du gi ditt samtykke til datainnhenting og gi tilbakemeldinger på sensorene og appens funksjon.

Samtykke og tilbakemeldinger

For å utvikle gode, relevante produkter trenger vi å innhente data til analyser og ikke minst dine tilbakemeldinger. Du må derfor samtykke til datainnhenting, samt gi tilbakemelding på sensorene og appens funksjon. Det vil bli sendt ut et spørreskjema to ganger i løpet av testperioden som må besvares.

Datainnhenting og personvern

I testperioden vil det hentes ut rådata fra sensorene - vi henter ikke ut sanntidsinformasjon. Dataene vil bli anonymisert og behandlet som sensitiv informasjon, - ingen informasjon vil brukes i relasjon til ditt kundeforhold hos Tryg.

Eksempel på rådata som innhentes er aktiv eller avslått sensor, varslinger, tid, temperatursvingninger, fukt og eventuell strømmåling.

Les mer om datainnhenting og personvern her.

Varighet

Beta-testen vil vare i 12 måneder, fra juni 2020 – juni 2021.

Kriteriene for å delta

 • Wifi/Ethernet i fritidsboligen til enhver tid
 • Strøm tilkoblet HomeGate AiO til enhver tid
 • Hytteforsikring Ekstra i Tryg
 • Tilbakemelding via tre spørreundersøkelser i løpet av testperioden
 • Medlemskap i NITO

NB! Du må selv installere sensorpakken, men vi hjelper deg via telefon om nødvendig. Dersom du har behov for veiledning kan du ta kontakt med Safe4 på 21 93 18 20 eller customercenter@safe4.com.

 

Kontaktinformasjon

Spørsmål til beta-testen

Tryg Kundeservice
Telefon: 55 17 18 99
E-post: smart@tryg.no

Spørsmål om skade

Tryg Skade
Telefon: 959 96 977
E-post: vakt@tryg.no