Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Smarthytte pakken

Smarthytte - en del av hytteforsikringen

Ved å kombinere smartteknologi og en god hytteforsikring gjør vi det enklere og tryggere å være hytteeier.

Kjøp hytteforsikring med smarthytte

Allerede forsikret hytten? Legg til Smarthytte

Hva er Smarthytte?

Smarthytte er en tilleggsdekning til vår hytteforsikring som gir deg full oversikt over bl.a. temperatur, elektriske ovner bevegelse og eventuelle vannlekkasjer fra en egen app. Kjøp den sammen med din hytteforsikring og få tilsendt en smarthytte-pakke som du enkelt monterer på hytten din. 

Gode grunner til å kjøpe Smarthytte

Trygghet

Med smarthytte kan du passe på hytta fra mobilen.​ Sensorene på hytten styres i app.

0,- i egenandel

Med smarthytte får du 0,- i egenandel ved vann- eller brannskader.

Sparer strøm

Styr varmen i hytten via app. Få beskjed ved bevegelser, fuktendringer og røyk.

  • Smarthytte enkelt forklart


    Bli med på hytta til Trond-Ole, og se når han monterer og tester Smarthytte.

    Smarthyttepakken består av smart hub, røykvarsler, sensorer og appen Tryg Smart. Det hele monterer du enkelt selv. Du følger rett og slett bare anvisningene i appen. I tillegg kan pakkes utvides om du vil det. Appen er nemlig kompatibel med utvalgte produkter fra mange andre smarthusprodusenter.
     

Hytteforsikring

Forsikring på hytten sikrer deg mot små og store skader. Velg mellom en vanlig hytteforsikring, hytteforsikring ekstra og tilleggsdekninger for råte og skadedyr, utleie og smart hytteteknologi.

Les mer om vår hytteforsikring

 

Kjøp hytteforsikring med smarthytte

Allerede forsikret hytten? Legg til Smarthytte

 

Kvinne sitter ved peisen

Pass på hytten fra mobilen

Gjennom smart huben i pakken – selve hjernen i systemet – kan du enkelt passe på hytten via mobilen. Følg med på temperaturen, styr varmen og spar strøm. Bli varslet om det oppstår brann, vannlekkasje eller om uvedkommende skulle invitere seg selv inn. Kom frem til en god og varm hytte med kun et «tap» på mobilen.

Hytte på fjellet

Ingen kostbar investering

Du slipper å investere i et kostbart smarthussystem. De fysiske komponentene i smarthyttepakken låner du av oss, og betaler kun et mindre månedsbeløp for Smarthytte via hytteforsikringen – enkelt og greit.

PS! Leier du ut hytta kan du bygge på systemet med en elektronisk dørlås, og enkelt forandre kode til hver leietaker via mobilen. Smart, ikke sant?

 

Ved hjelp av appen kan jeg tillate meg å holde en gjennomsnittlig lavere temperatur i hytten enn jeg hadde kunnet uten appen...og samtidig være sikker på at det ikke blir så kaldt at vannet fryser
 

Roy Andre Osvold, hytteeier og NITO-medlem