Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Rød hytte ved sjøen

30 % rabatt

Smarthytte - smarthuspakke og hytteforsikring i ett

Ved å kombinere en god smarthuspakke sammen med en god hytteforsikring gjør vi det enklere og tryggere å være hytteeier. Testet av NITO-ingeniører. Medlemmer av NITO får 30 % rabatt på hytteforsikring og smarthytte.

Beregn pris

Har du allerede hytteforsikring hos oss? Klikk her

Hva er Smarthytte?

Smarthytte er for deg som har hytteforsikring i Tryg. For bare 149 kroner ekstra i måneden, får du en komplett Smarthytte-pakke som gir deg full oversikt over bl.a. temperatur, elektriske ovner og eventuelle vannlekkasjer – kun med et par tastetrykk på mobilen.

Bruk av smarthusteknologi kan forebygge skader. Derfor betaler du med Smarthytte ingen egenandel ved eventuelle brann- og vannskader. Du får også redusert pris på hytteforsikringen.

Hva inngår i Smarthytte-pakken?

 • 1 stk smart hub - hjernen i systemet
 • 2 stk optiske røykvarslere - kan også brukes til å måle temperatur
 • 1 stk smartplugg - slå av og på ovner, og spar strøm
 • 1 stk vannsensor - måler temperatur og varsler ved vannlekkasje
 • 1 stk bevegelsessensor - måler også temperatur

PS! Hvis du allerede har hytteforsikring hos Tryg, kan du enkelt bestille Smarthytte som en tilleggsdekning på Min Side.

 

Pass på hytta fra mobilen

Gjennom smart huben i pakken – selve hjernen i systemet – kan du enkelt passe på hytta via mobilen. Følg med på temperaturen, styr varmen og spar strøm. Bli varslet om det oppstår brann, vannlekkasje eller om uvedkommende skulle invitere seg selv inn. Kom frem til en god og varm hytte med kun et «tap» på mobilen.

0,- i egenandel

Bruk av smarthusteknologi kan forebygge skader. Derfor slipper du egenandel ved brann- og vannskader med denne tilleggsdekningen. Smarthytteforsikring er vinn-vinn for både deg, miljøet og oss.

 

Enkelt å montere, enkelt å utvide

Smarthyttepakken med smart hub, røykvarsler, sensorer, app og det hele monterer du enkelt selv. Du følger rett og slett bare anvisningene i appen.

Med smarthusteknologi kan du enkelt styre hyttens elektriske hjelpemidler fra telefonen: lys, varme, lås, alarm, sikkerhet og mye mer. Med Smarthyttepakken i bunn kan du enkelt utvide med flere smarte dingser, om du vil det. Appen er nemlig kompatibel med utvalgte produkter fra mange andre smarthusprodusenter fra blant annet Yale Doorman, Nimly, ELKO og ID Lock.

Bygger du på med en elektronisk dørlås kan du for eksempel slippe inn håndverkeren eller hyttenaboen via telefonen. Det vil også etterhvert bli mulig å koble til kameraer for innendørs og utendørs bruk, slik at du med et utendørs kamera kan du se om hyttetaket må måkes, og med et innendørskamera kan du sjekke om du husket å blåse ut kubbelyset før du dro.

Ingen kostbar investering

Du slipper å investere i et kostbart smarthussystem. De fysiske komponentene i smarthyttepakken låner du av oss, og betaler kun et mindre månedsbeløp for Smarthytte via hytteforsikringen – enkelt og greit.

PS! Leier du ut hytta kan du bygge på systemet med en elektronisk dørlås, og enkelt forandre kode til hver leietaker via mobilen. Smart, ikke sant?

Hvis du allerede har hytteforsikring hos oss, kan du logge inn på Min Side for å bestille Smarthytte som en tilleggsdekning. Trenger du både hytteforsikring og Smarthytte, kan du klikke på knappen nedenfor, så kontakter vi deg innen kort tid.

 

Beregn pris
 • Trond-Ole testet Smarthytte fra Tryg og Safe4

   

  Bli med på hytta til Trond-Ole, og se når han monterer og tester Smarthytte.

   

Ved hjelp av appen kan jeg tillate meg å holde en gjennomsnittlig lavere temperatur i hytten enn jeg hadde kunnet uten appen...og samtidig være sikker på at det ikke blir så kaldt at vannet fryser

Roy Andre Osvold, hytteeier og NITO-medlem

Har du allerede hytteforsikring hos oss og vil legge til Smarthytte?

Fyll inn feltene nedenfor, og vi vil ta kontakt med deg innen kort tid.

Spørsmål om sensorpakken og app: 
Dersom du har spørsmål om sensorpakken, appen eller andre tekniske spørsmål, kontakt vårt Tryg Smarthytte kundeteam.

Tryg Smarthytte teknisk kundesupport: +47 21 93 18 35

Åpningstider teknisk kundesupport: 
Mandag-fredag 09-16

PS! Smarthus-systemet leveres av Safe4, et solid Skandinavisk smart-teknologiselskap med kontorer i Sverige, Norge og Danmark. Bli litt klokere på Safe4 her.