Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Smarthytte - en ekstra smart hytteforsikring

Ved å kombinere smarthusteknologi og forsikring gjør vi det enklere og tryggere å være hytteeier. Tryg Smarthytte hjelper deg å spare strøm, øke komforten og å forebygge skader – alt via mobilen!


 
Ved hjelp av appen kan jeg tillate meg å holde en gjennomsnittlig lavere temperatur i hytta enn jeg hadde kunnet uten appen...og samtidig være sikker på at det ikke blir så kaldt at vannet fryser
Roy Andre Osvold, hytteeier og NITO-medlem

Pass på hytta via mobilen

Gjennom smarthus-huben i pakken – som er selve hjernen i systemet – kan du enkelt passe på hytta via mobilen. Følg med på temperaturen og styr varmen. Kom frem til en god og varm hytte med kun et trykk på mobilen. Bli varslet om det oppstår brann, vannlekkasje eller om uvedkommende skulle invitere seg selv inn.

Kroner 0,- i egenandel 

Bruk av smarthusteknologi kan forebygge skader. Med smarte sensorer som varsler deg om fuktighet, temperatur og røykutvikling er det enklere å ta grep før det blir større skader. Derfor slipper du også egenandel ved brann- og vannskader når du har Trygs Smarthytte-forsikring. Smarthytteforsikring er vinn-vinn for både deg, miljøet og oss. Også for hytteeier Roy Andre Osvold:

– Det fine med dette er jo hvis det skulle være røykutvikling på hytten så vil jeg få varsling om det via appen. Det samme gjelder vannsensoren som jeg har under kjøkkenbenken. Jeg trenger ikke være på hytten selv for å få vite at noe er galt. Da får jeg tidlig beskjed om at det har skjedd noe og kan ta affære og tidlig få begrenset omfanget av en eventuell skade, skryter han.

Raskt å montere 

Smarthyttepakken med smarthus-hub, røykvarsler, sensorer, app og det hele monterer du enkelt selv. Du følger rett og slett bare anvisningene i appen. Det fungerte godt for hytteeier og NITO-medlem Roy Andre Osvold:

– Fra jeg åpnet esken til alt var montert og aktivert med appen gikk det cirka 20 minutter. Det var bare å gå inn i appen og velge riktig sensor fra rullegardinmenyen, og så snakket systemet fint sammen med en gang. Etterpå ga jeg navn til de ulike sensorene etter hvor i hytten jeg hadde dem, slik at det skulle bli enklere å huske hva som er hva i appen, forteller han.

Bidrar til å spare strøm

Portrettbilde av Roy Andre Osvold, hytteeier og NITO-medlem
   Roy Andre Osvold, hytteeier
   og NITO-medlem

Roy Andre forteller også at Tryg Smarthytte vil hjelpe ham å spare strøm på hytten. Ved hjelp av smartpluggen og temperaturmåling på hytta kan han nemlig dempe varmen når det er mildt ute, og skru den opp når det blir kaldt.

– Ved hjelp av appen kan vi begrense strømforbruket til et absolutt minimum og slipper å «fyre for kråkene» når vi ikke er på hytta. Siden jeg kan måle temperaturen trenger jeg ikke ha på mer varme enn det som er helt nødvendig. Da kan vi spare strøm og samtidig være sikker på at det ikke blir så kaldt at vannet fryser, sier hytteeier og NITO-medlem Roy Andre Osvold.

– Det gir også anledning til å sette opp temperaturen før vi skal på hytta slik at det er komfortabel temperatur når vi kommer frem, avslutter han.

Her kan du se hele videoen om Roy Andre Osvold sine erfaringer med Tryg Smarthytte.

Enkelt å utvide

Med smarthusteknologi kan du styre hyttens elektriske hjelpemidler fra telefonen: lys, varme, lås, alarm, sikkerhet og mye mer. Med Smarthyttepakken i bunn kan du enkelt utvide med flere smarte dingser om du vil det. Appen er nemlig kompatibel med produkter fra mange andre smarthusprodusenter fra blant annet Yale Doorman, ELKO og ID Lock. Bygger du på med en elektronisk dørlås kan du for eksempel slippe inn håndverkeren eller hyttenaboen via telefonen. Alle dingser og sensorer som er kompatible med Tryg Smarthytte er listet inne i selve appen.

Ingen kostbar investering

Du slipper å investere i et kostbart smarthussystem. De fysiske komponentene i smarthyttepakken låner du av oss, og betaler kun et mindre månedsbeløp i lisens via hytteforsikringen – enkelt og greit. Tryg Smarthytte gir deg også rabatt på hytteforsikringen.

PS! Leier du ut hytta kan du bygge på systemet med en elektronisk dørlås, og enkelt forandre kode til hver leietaker via mobilen. Smart, ikke sant?