Viktig informasjon om endringer av eFaktura. Les mer her. 

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

NML logo

Unike forsikringer for medlemmer av Norske Mat- og Meierifolks Landsforening

Velger du Tryg til å passe på deg og dine får du en helt unik forsikringsavtale som medlem i NML. Du får blant annet en gunstig innboforsikring med lavere egenandel.

Kjøp til medlemspris

Gode grunner til å velge oss

 • Unik forsikringsavtale
  Norske Mat- og Meierifolks Landsforening og Tryg har sammen utviklet en helt unik forsikringsavtale for deg som er medlem i foreningen. 
 • Gode forsikringer – hele 27 % rabatt
  Du får svært gode innbo-, liv- og uføreforsikringer spesialtilpasset dine behov, og inntil 27 % rabatt om du samler forsikringene dine hos oss. 
 • Rask og god hjelp
  Hos oss kan du føle deg trygg. Du får rask og god hjelp når du trenger det. Det er enkelt å melde en skade på nett, og veldig mange saker blir gjort opp med en gang.

 

NML sin innboforsikring

Forsikringssummen er 500.000 eller 2,0 millioner kroner. Egenandel ved skade er 4000 kroner. Forsikring og vilkår er identisk med Trygs Innboforsikring ekstra.

Bosted

Innbo Ekstra 500.000

Innbo Ekstra 2.000.000

Oslokr 1.654kr 2.290

Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø,
Drammen, Asker, Bærum, Oppegård, Nesodden, Ski, Skedsmo og Lørenskog

kr 1.370kr 1.621
Resten av landetkr 1.086kr 1.413
Grunnpremie på kr 279 beregnes per forsikringsavtale.
 • Studenter og lærlinger har tilgang til Tryg Legehjelp

  Studenter og lærlinger i NML har tilgang Tryg Legehjelp helt uten ekstra kostnad. Her kan du prate med sykepleier eller lege via telefon eller video 365 dager i året. Det eneste du trenger å gjøre for å bruke tjenesten er å registrere deg på Min side. 


Gode kollektive forsikringer

En kollektiv forsikring er en ordning som forsikrer en avgrenset gruppe personer på samme forsikringsavtale og på like vilkår. Frivillige kollektive forsikringer som Norske Mat- og Meierifolks Landsforbund tilbyr er innboforsikring og livs-, uføre- og familieulykkeforsikring.

Vil du vite mer?

Gå til våre sider for kundeservice eller få et godt medlemstilbud.

Få et tilbud    Meld skade

Ikke medlem i Norske Mat- og Meierifolks Landsforening enda? Bli medlem her.