Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Fordeler for ansatte i Wiersholm

Fellesskap lønner seg. Nå får du enda bedre forsikringsfordeler som ansatt i Wiersholm. Spør oss om forsikring – ring 48 08 34 58.

Tryg Pluss - fordelsprogram

Når du blir kunde i Tryg får du tilgang til fordelsprogrammet Tryg Pluss. Som ansatt i en samarbeidsbedrift trenger du kun én privat forsikring hos Tryg for å benytte deg av fordelene.

Inntil 26 % rabatt

Er du allerede kunde hos oss? Du kan da få rabatt på avtalen din fra første hovedforfall. Ta kontakt med oss. (Eksisterende kunder kan dessverre ikke se ny pris på nett.)

  •  

    Ring 48 08 34 58

    Eget telefonnummer for Wiersholm. Ring direkte til vårt rådgiverteam som har erfaring med samarbeidsavtalen mellom Tryg og Wiersholm. Du kan også sende oss en e-post, eller beregne pris selv på nett.

    Send e-postBeregn pris