Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Livbøye på en kai

Meglernytt 24/08/22

Kjære samarbeidspartner,

Ny Nettverkspartner - RSA Global Network

Tryg har i 2022 gjort en grundig evaluering av nettverket. Formålet har vært; hvordan skal vi betjene våre kunder med internasjonal tilstedeværelse på en optimal måte?. For å kunne betjene våre meglere og kunder best mulig, har vi valgt å inngå samarbeid med RSA Global Network. RSA fremstår som det klart beste valget for Tryg. De er kundeorienterte, har global tilstedeværelse, god produktbredde og gode skaderutiner med tydelige krav (SLA). RSA har et moderne rapporteringssystem som gir oss en meget god online oversikt over nettverksporteføljen; "Er polisen utstedt?", "Er polisen betalt?»" etc.

Avtalen gjelder fra 1.1.2023

Eksisterende nettverkskunder vil bli konvertert fra AXA XL til RSA. RSA og Tryg har lagt en god plan for opplæring og konvertering. Er det noe uklart eller dere har spørsmål er det bare å ta kontakt med oss

Codan Norge og Trygg-Hansa

RSA var eier av Codan Norge og Trygg-Hansa. Tryg har gjennom kjøpet av Codan Norge og Trygg-Hansa lært RSA å kjenne. Vi har dermed en tett og god dialog med RSA på alle nivåer. I tillegg er interne rutiner og systemtilganger allerede på plass i Tryg da Codan Norge og Trygg-Hansa har benyttet RSA Global Network

Norge er lead på nettverk 

Tryg Norge har det nordiske ansvaret for Tryg sitt internasjonale nettverk, ledet av Erlend Smørås, Partner Relationship Director. Erlend har bred erfaring med store internasjonale programkunder i Tryg.

Det er en trygghet for våre norske meglere og kunder at vi har kompetansen i Norge og vi ønsker gjerne å besøke dere, sammen med Erlend, for å presentere nettverket.


Med vennlig hilsen
Håvard Stokke
Direktør Megler, Tryg Norge