Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Livbøye på en kai

Meglernytt 19/08/22

Kjære samarbeidspartner,

Tryg forlenger Vilkårs- og dekningsgaranti i ytterligere 1 år for konverterte Codan kunder

I forbindelse med at Tryg Forsikring kjøpte Codan Forsikring i Norge, etablerte vi en Vilkårs- og dekningsgaranti som gjaldt for 12 måneder med virkning fra hovedforfall i 2022 for de kundene som kom fra Codan.

Dette ble gjort for å trygge deg som megler på at dine konverterte Codankunder beholder samme vilkår og dekninger i Tryg som de hadde i Codan Forsikring. Vi har nå besluttet å forlenge Vilkårs- og dekningsgarantien med ytterligere 1 år. Dette betyr at Vilkårs- og dekningsgarantien kommer automatisk i forsikringsavtalen ved fornyelse av avtalene fra og med hovedforfall 01.01.2023 og suksessive forfall ut 2023.

Formålet med denne garantien er, som tidligere, å skape trygghet og forutsigbarhet for megler og kunde i forbindelse med overføring av kundeforholdet fra Codan Forsikring til Tryg Forsikring.

Garantien innebærer at avtalte vilkår og dekninger i bedriftens forsikringsavtale/polise som var forsikret i Codan Forsikring, vil gjelde også i Tryg Forsikring i maksimalt 24 måneder etter hovedforfall i 2022. Ved en skade vil bedriften ha rett til skadeoppgjør etter beste vilkår for aktuell dekning fra Tryg Forsikring, alternativt Codan Forsikring.


Med vennlig hilsen
Håvard Stokke
Direktør Megler, Tryg Norge