Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Mann på jobb foran pc

Senk skuldrene-forsikring

 

Visste du at en ukes sykefravær i snitt koster en bedrift 16000 kroner, eller at kun 1 av 100 bedrifter i din bransje er forsikret mot datakriminalitet? Det kan med andre ord lønne seg å ha forsikringer som er tilpasset deg og din bedrift.

Snakk med oss om hva som passer for din bedrift.

Se hvordan vi kan hjelpe din bedrift

 • Kvinne snakker i telefon
 •  

  Bedriftshelseservice

  Som bedriftsleder er man opptatt av å ha en trygg og god arbeidsplass for de ansatte. Det kan være vanskelig å forstå regelverket og endringer som påvirker dine rettigheter og plikter som arbeidsgiver.

  Vår bedriftshelseservice er en gratis rådgivningstjeneste som er ment som en hjelp og støtte til deg som bedriftsleder som ikke har en stor HR avdeling eller annet administrativt støtteapparat.

  Les mer om vår bedrifthelseservice
 •  

   

  Cyberforsikring

  Mer enn 55 prosent av alle norske bedrifter har vært utsatt for et cyberangrep. Angrepene blir stadig mer omfattende, og kan bli svært kostbare for bedriften. Cyberforsikring gir deg rask hjelp ved hackerangrep.

  Les mer om cyberforsikring
 •  

   

  Behandlingsforsikring for ansatte

   

   

  Behandlingsforsikring gir rett til rask behandling ved sykdom eller ulykke. Forsikringen kan gjelde for ansatte, innehaver og medforsikret familie.

  Les mer om behandlingsforsikring for bedrifter
 •  

   

  Tjenestepensjon

  Med en god tjenestepensjon kan bedriften skille seg ut fra konkurrerende bedrifter, bli mer attraktiv og tiltrekke seg de beste kandidatene.

  I dagens arbeidsmarked er konkurransen om den beste arbeidskraften stor. Derfor er det viktig å tilby attraktive goder til de ansatte. Pensjon er et slikt gode. Tjenestepensjonen leveres i samarbeid med Nordea Liv.

  Les mer om tjenestepensjon
 • Eldre par på kafe