Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

Få papirløs avtale

Papirløs avtale betyr at avtaledokumentene ikke lenger skrives ut og sendes i posten, men lagres og vises på Min Bedrift.

Slik blir du papirløs

Logg inn på Min Bedrift. Når du har logget inn, dukker det opp et vindu om du ønsker papirløs avtale. Om du ikke får opp et pop up-vindu, kan du gå inn på innstillinger og huke av for «Ja» på «Papirløs avtale ».

Sjekk også at e-postadressen og mobilnummer vi har registrert er riktig, slik at du mottar varslinger. Du kan når som helst endre på denne hvis den er feil eller mangler. Når vi legger ut nye forsikringsdokumenter, sender vi en varsling til deg på SMS og/eller e-post.

På Min Bedrift vil avtalen din alltid være oppdatert og lett tilgjengelig. I Min Bedrift kan du i tillegg gjøre endringer i avtalen din, melde om skader og følge saksgangen i innmeldte skadesaker.

Merk at for de brukere som har et morselskap og tilhørende datterselskap i Min bedrift og morselskapet har valgt papirløs avtale, betyr dette at datterselskapet også blir satt til papirløs avtale. Dersom datterselskapet fortsatt ønsker papir, vennligst ta kontakt med oss så ordner vi det.

 

Logg inn Bedrift