Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Livbøye på en kai

Meglernytt 02/22

Kjære samarbeidspartner,

Ifølge Finansforetaksloven § 12-27 og Finansforetaksforskriften § 12-2 er Codan lovpålagt å informere alle kunder om Tryg Forsikrings overtakelse av Codan Forsikring i Norge. Forventet overtagelsesdato er 1. april 2022. Alle kunder pr. 1. april 2022 må dermed motta det vedlagte notifikasjonsbrevet senest 4 uker før den dato.

Det vedlagte notifikasjonsbrevet sendes dere som meglere, da dere iht. meglerfullmakt er kundens representant. Merk at notifikasjonsbrevet gjelder meglede kunder med forfall fra 1.april og frem til 01.01.2023. Kunder som har avtaler utstedt fra Codan, vil være forsikret i Tryg fra 1. april 2022.

Som dere allerede er kjent med har Tryg, etter samtykke fra kunden v/representant med tilstrekkelig fullmakt, lagt til rette for at fremforhandlet fornyelse av forsikringene til meglede kunder i Codan kan skje i Tryg fra og med 01.01.2022 og deretter fortløpende på tidspunkt for fornyelse av forsikringsavtalene.

Som representant for meglede kunder, har dere allerede fått storparten av informasjonen i notifikasjonsbrevet. Imidlertid er vi altså lovpålagt å sende dette brevet til dere.

Last ned notifikasjonsbrevet her

Til informasjon;
Alle Privat og Næringslivskunder i Codan har mottatt dette brevet og fornyelsen for disse kundene vil være første årsfornyelse etter 5.mai. 2022. Det er pga. at porteføljen overtas 01.04.2022 og fornyelsen sendes ut 35 dager før forfall.

Med vennlig hilsen
Håvard Stokke
Direktør Megler, Tryg Norge