Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Mor og datter klemmer og smiler

Øvelseskjøring med belønning

Last ned appen med stor L, og gjør øvelseskjøringen enklere og mer motiverende for både «kjørelærer» og elev. Etter 2000 loggførte kilometer og lappen i lommen, vanker det belønning.

app store logogoogle play logo

  Spar penger med høyere startbonus i Tryg
  Øvelseskjøring reduserer muligheten for ulykker og skader. Det belønner vi med billigere bilforsikring når du en gang skal forsikre din første bil. Hele 70 % i startbonus – her er det penger å spare.

  Ikke dyrere å låne bort bilen til deg under 23 år
  Vanligvis er bilforsikring dyrere når sjåføren er under 23 år. Er du under 23 år og har øvelseskjørt 2000 km kan du kjøre biler som er forsikret i Tryg, uten at vi krever ekstra forsikring. Én grunn mindre for ikke å låne bort bilen til deg under 23 år.

  Forsikret i Enter?
  Er du under 23 år og har øvelseskjørt 2000 km slipper du den utvidede egenandelen på 5000,- kr. dersom du er skyld i uhellet.

  Øvelseskjøring – en Tryg vei til lappen
  Forskning viser at øvelseskjøring i forkant av førerprøven, reduserer risikoen for ulykker i etterkant. Statens Vegvesen anbefaler å øvelseskjøre 2000 km. For å hjelpe deg å oppnå 2000 km har vi utviklet appen Tryg vei til lappen. Her får du logget hvor langt du kjører, hva du har øvd på og hvor langt du har igjen før målet er nådd. Lykke til!

  PS! Har du begynt å øvelseskjøre med en annen app, er ikke det noe problem. Du kan enkelt overføre km til appen vår, Tryg vei til lappen.

  •  

   Hvorfor bør man øvelseskjøre med appen?

   Grunnen er enkel – øvelse gjør mester! Øvelseskjøring er viktig for at den fremtidige sjåføren skal nå et ferdighetsnivå der de kan kjøre selvstendig, trygt og behagelig i trafikken. For å nå dette målet, er mengdetrening viktig.
    

   Se hva appen inneholder

   Videoen gir deg en rask og oversiktlig introduksjon til hvilke muligheter appen gir under og etter øvelseskjøringen. 
    

   • Logg antall timer og kilometer
   • Full oversikt over hva dere har øvd på
   • Nyttig for både ledsager og kommende sjåfør
   • Appen er gratis å laste ned, og den er enkel i bruk

  Last ned Tryg vei til lappen


  Last ned appen fra App Store:

  app store logo


  Last ned appen fra Google play:

  google play logo


  Appen lastes ned av den som øvelseskjører. Dette fordi fordelene man får etter 2000 kilometer med øvelseskjøring er knyttet til bruker av appen.

  Spørsmål og svar om appen

  Råd og tips til deg som skal lære bort

  Noen ting har kanskje forandret seg siden du selv tok førerkort, og vi vil gjerne hjelpe dere i gang med øvelseskjøringen.

  Mann tar L-skilt på bil

  Hva kreves for å øvelseskjøre?

  Den som skal øvelseskjøre må ha fylt 16 år, men det er også andre regler å ta hensyn til før du begynner å øvelseskjøre.

  Sjekk om du kan øvelseskjøre

  Forslag til øvelser

  Her finner dere forslag til øvelser dere kan trene på. Øvelsene inneholder også instruksjoner.