Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart.

Pålogging for bilforhandlere – Enter

Brukernavn = B+agentnr (totalt 6 posisjoner)
Passord = ditt passord

Bytt passord:
Klikk på knappen [Bytt Passord]
Legg inn brukernavnet i feltet ”Brukernavn”
Legg inn passordet i felter ”Passord”
Legg inn det nye passordet i feltet ”Nytt passord”
Legg inn det nye passordet på nytt i feltet ”Gjenta passord”
Klikk på knappen [OK]

Glemt passord:
Legg inn brukernavnet i feltet "Brukernavn"
Klikk på knappen [Glemt passord]
Du får nå tilsendt en e-post med et nytt passord.
Når du bruker dette passordet får du melding om å bytte passord
Følg prosedyren for "Bytt passord" og avslutt med å klikke [OK]

Har du tekniske problemer med pålogging kontakt Enter Forhandlerservice på tlf 23 29 77 02 eller via e-post forhandlerservice@enter-forsikring.no