Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Natteravner på gaten

Del din Natteravn-opplevelse

Har du, eller noen du kjenner, hatt en opplevelse der Natteravnene trødde støttende til og viste medmenneskelig omsorg? Eller kanskje du selv har gått natteravn?

Vi støtter Natteravnene i Norge med det de trenger for å gjøre nærmiljøet tryggere for ungdom på kvelds- og nattestid. Har du en opplevelse fra et møte med Natteravnene som du ønsker å dele, eller kanskje du selv har gått natteravn?

Opplevelser der natteravner har vært en trygg havn, kan være sterke minner. Men samtidig kan det å dele en opplevelse der Natteravner har gjort en forskjell, øke bevisstgjøringen rundt tryggheten til ungdom i helgene – noe som også kan være positivt for rekrutteringen til Natteravnene.

Har du en opplevelse du vil dele er vi evig takknemlig

Legg igjen navn og nummer, så tar vi kontakt med deg.