Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Meld skade blir snart enda bedre
Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer. Dette kan bety at Meld skade ikke fungerer som den skal. Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke siden igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Skademelding inntektsforsikring

Om du er arbeidsledig eller sykemeldt, kan du melde inn skade elektronisk her. Du linkes nå videre til vår partner, BNP Paribas Cardif, som du også kan kontakte ved eventuelle spørsmål.

Du kan også velge å laste ned skademeldingsskjema:

Skademeldingsskjema for arbeidsledighet/permittering

Skademeldingsskjema for sykdom/ulykke

Hvis du ikke har tilgang til printer, kan du få tilsendt skademeldingsskjema ved å kontakte BNP Paribas Cardif på telefon 23 23 75 00.

Skademelding til inntektsforsikringen sendes til forsikring@bnpparibascardif.no eller:

BNP Paribas Cardif Skadeforsikring NUF 
Postboks 140 Sentrum 
0102 Oslo