Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

For informasjon om skogbrannene på Rhodos, se denne siden.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

  1. Tryg Magasinet

Slik sikrer du deg mot fremtidige stormer

Vedlikehold og ettersyn er den enkleste måten å forebygge skader på. På hus er spesielt tak utsatt for vær og vind, men også hage og eiendom kan forberedes for å bedre stå imot en storm.​​​​​​

 

En stor bølge slår over kanten på en steinbrygge.

Hus og hytte

  • Gi hus og eiendom jevnlig vedlikehold og ettersyn. 

  • Sjekk taktekking/ takpapp/ blikk/ taksten for skader. Se over skjøter, lim, innfesting, tekking rundt pipe og takvinduer. Fjern mose og annet som hindrer vannet å renne av taket. 

  • Se etter at takrenner og taknedløp er hele og fri for skader. Fjern rusk og rask som kan blokkere for vannet. 

  • Reparer skader/slitasje på kledning og murer. Bytt ut råteskadet kledning og puss over sprekker i mur.

Hage og eiendom

  • Etabler tilstrekkelig fall i terrenget rundt bygget, slik at vann renner bort fra, og ikke inn mot bygget.

  • Beskjær store og utsatte trær. Vurder felling om det er fare for at de kan bli tatt av storm. Døde/døende og råtnende trær bør felles før de faller ned. Brannvesenet kan være behjelpelig med felling av trær.

  • Ikke tøm hageavfall eller jord, stein, avfall og annen masse ved eller i bekker. Dette kan demme opp for vannet og gi nye løp mot din eiendom.

  • La skråning mot bekker beholde sin naturlige vegetasjon. Denne tar opp og holder på vannet.