Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Akkurat nå har vi noen tekniske utfordringer

Vi opplever noen tekniske utfordringer, og noen av våre tjenester er derfor utilgjengelig akkurat nå. Vi jobber med å ordne feilen, og du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen. Beklager ulempen!

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Tryg Alarm – akutt hjelp på reise

Tryg Alarm hjelper deg hvis blir syk, skadet eller har behov for annen øyeblikkelig hjelp når du er på reise i utlandet. Alarmsentralen er åpen 24 timer i døgnet.

På reise – ring +47 55 17 10 01

Faks: +47 55 17 10 03  
E-post: trygalarm@tryg.no

 

 • Tryg Alarm er åpen 24 timer i døgnet 
  Alarmsentralen holder til i Oslo og har en stab av erfarne medarbeidere som alle snakker norsk. De behersker i tillegg mange språk, og har et betydelig kontaktnett rundt om i verden.

 • Få hjelp av spesialutdannede eksperter 
  Dersom du blir syk i utlandet vil en av vaktlegene være i kontakt med behandlende lege, sykehus og deg. Det er den samme legen som vil følge saken, helt til du er frisk og hjemme i Norge.

 • Hjemtransport 
  I samarbeid med behandlende lege/sykehus vurderer vaktlegen om sykdommen er av en slik karakter at hjemtransport er nødvendig og forsvarlig. I en slik vurdering vil medisinske forhold bli prioritert.

 • Internasjonalt nettverk  
  Tryg Alarm er tilknyttet et stort internasjonalt nettverk av redningsselskaper, reisebyrå, ambulansefly, leger, klinikker, sykehus med mer. Dette sikrer at hjelpen blir så sikker og effektiv som mulig.
   

Carsten ble hentet hjem av Tryg Alarm

– Det kunne nesten ikke gjøres raskere, sier Tryg-kunden Carsten Kristoffersen.

Les mer om vår Reiseforsikring

Det er viktig å ha en god reiseforsikring. Med vår beste reiseforsikring kan du være trygg hver gang du forlater hjemmet ditt.