Vi oppdaterer systemene våre
Du kan derfor oppleve nedetid ved våre tjenester. Vi beklager ulempen dette medfører, og ber deg prøve igjen på et senere tidspunkt. 

Tryg Alarm – akutt hjelp på reise

Tryg Alarm hjelper deg hvis blir syk, skadet eller har behov for annen øyeblikkelig hjelp når du er på reise i utlandet. Alarmsentralen er åpen 24 timer i døgnet.

På reise – ring +47 55 17 10 01

Faks: +47 55 17 10 03  
E-post: trygalarm@tryg.no

 

 • Tryg Alarm er åpen 24 timer i døgnet 
  Alarmsentralen holder til i Oslo og har en stab av erfarne medarbeidere som alle snakker norsk. De behersker i tillegg mange språk, og har et betydelig kontaktnett rundt om i verden.

 • Få hjelp av spesialutdannede eksperter 
  Dersom du blir syk i utlandet vil en av vaktlegene være i kontakt med behandlende lege, sykehus og deg. Det er den samme legen som vil følge saken, helt til du er frisk og hjemme i Norge.

 • Hjemtransport 
  I samarbeid med behandlende lege/sykehus vurderer vaktlegen om sykdommen er av en slik karakter at hjemtransport er nødvendig og forsvarlig. I en slik vurdering vil medisinske forhold bli prioritert.

 • Internasjonalt nettverk  
  Tryg Alarm er tilknyttet et stort internasjonalt nettverk av redningsselskaper, reisebyrå, ambulansefly, leger, klinikker, sykehus med mer. Dette sikrer at hjelpen blir så sikker og effektiv som mulig.
   

Carsten ble hentet hjem av Tryg Alarm

– Det kunne nesten ikke gjøres raskere, sier Tryg-kunden Carsten Kristoffersen.

Les mer om vår Reiseforsikring

Det er viktig å ha en god reiseforsikring. Med vår beste reiseforsikring kan du være trygg hver gang du forlater hjemmet ditt.